30% meer resultaat met deze 5 beauty rituelen

30% meer resultaat met deze 5 beauty rituelen

Beauty ritueel 1: 

omdat ik mijn gezicht alleen met water afspoel

Ben je ervan overtuigd dat je ‘s morgens je huid alleen met water kunt afspoelen? Zo jammer want tijdens de slaap ontdoet de huid zich van afvalstoffen. Het is belangrijk om dit onzichtbare laagje op de huid grondig te verwijderen om de hele dag een stralende huid te kunnen hebben.

Beauty ritueel 2:

Ik heb niks op dus……………………..

Over het gebruik van lotion/tonic bestaat nog steeds een groot misverstand. Men denkt vaak dat lotion/tonic alleen, voldoende is om de huid te reinigen omdat er geen foundation gebruikt is.

Dat is niet alleen een misverstand maar ook zonde van het product.

Lotion/tonic is puur bedoeld om NA de reiniging met een milk of washcleanser op een schone droge huid te gebruiken.

Lotion/tonic zorgt voor herstel van de zuurgraad van je huid die uit balans is gebracht door de reiniging en water. Een klein scheutje op een droog schoon wattenschijfje waarmee je het hele gezicht en hals opfrist brengt geeft direct de glans op je huid terug.

Beauty ritueel 3: 

van douchen droogt mijn huid uit…………

Dat klopt voor een deel want een quick-douche in de ochtend geeft een optimaal fris gevoel voor de hele dag. Na een verfrissende lauwe quick-douche wordt het makkelijker om je te focussen op je werkzaamheden gedurende de dag. Droog je huid grondig af en verwen jezelf met een goede hydraterende body crème. Je ruikt niet alleen lekker maar als je moeilijk op gang komt in de ochtend verdwijnt dat gevoel meteen.

Extra waardevol is het als je in de avond dit ritueel herhaald. Douche dan wat warmer en langer en spoel de dag in gedachten met het water mee door het putje.

Je slaapt veel lekkerder.

Beauty ritueel 4: 

collageen, gebruik je dat nou voor of na een serum?

Collageen serum is er bijvoorbeeld van QMS in 2 soorten nl. een dag en een nacht collageen

Collageen gebruik je altijd als 1e stap na de grondige reiniging en lotion/tonic.

1 pompje is voldoende voor het gezicht (gebruik nog een pompje voor je hals/decolleté indien gewenst). Dit waardevolle huid identieke collageen trekt meteen in de huid.

Mocht dit niet het geval zijn, ga dan nogeens na of je het reinigingsritueel goed toepast met vooral de lotion/tonic. Je zult merken dat de collageen bijzonder goed opgenomen wordt nadat je de juiste stappen hebt gevolgd.

Beauty ritueel 5: 

gebruik ik een serum voor of na het collageen?

Een serum is een bijzonder effectief product. De werkstoffen in een serum zijn veel meer geconcentreerd dan in een crème. Serums zijn inzetbaar voor specifieke doelen zoals bijvoorbeeld: huidverslapping, rimpels, gevoelige huid, voor extra hydratatie couperose en nog veel meer……

Een serum gebruik je altijd NA het collageen.