telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Acne behandeling

Wat is acne?

Bij acne zijn talgkliertjes in de huid verstopt en ontstoken. Acne komt het meeste voor tussen de 15 en 25 jaar, maar kan ook later (of soms al eerder) voorkomen. ErTalgklier bij een acne behandeling ontstaan puistjes in het gezicht, borst, schouders en ook op de rug.

1e kenmerken zijn de zgn. mee-eters (of te wel comedonen). De “mee-eters” verstoppen de uitgang van de talgklier. Daardoor ontstaat een zwart puntje. Mee-eters kunnen gaan ontsteken. Soms tot hevige ontstekingen, die lelijke littekens kunnen achterlaten. Door hormoonveranderingen worden de talgklieren groter en produceren meer talg. De opperhuid wordt dikker (verhoorning). Het zelf uitknijpen en openkrabben van de puistjes werkt grotere ontstekingen in de hand. Er kan ook acne ontstaan door verkeerde cosmetica. Ook sommige medicijnen kunnen acne doen verergeren.

Een goede diagnose is noodzakelijk voor een acne behandeling.

Hoe gaat een acne behandeling in z'n werk?

Na een grondige analyse door een van onze Beauty experts wordt er een plan opgesteld voor de acne behandeling. Doorgaans maken wij bij een acne behandeling gebruik van gerichte peelings om de huid goed te reinigen. Daarbij worden de mee-eters en pustels (ook wel puistje genoemd) zoveel mogelijk vakkundig verwijderd, zonder littekens achter te laten.

De acne behandeling thuis voortgezet, met de producten welke gericht worden geadviseerd door de Acne Expert bij Beauty Centre Anke. De producten bestaan meestal uit een goede reiniging, een goede acne crème en lotion. Pas wanneer alle adviezen worden opgevolgd, is resultaat van de acne behandeling binnen handbereik. Wanneer de klachten ernstiger zijn, wordt er door de Beauty Experts altijd doorverwezen naar de arts. De arts zal soms antibiotica voorschrijven, om de acne behandelingen door Beauty Centre Anke optimaal te ondersteunen.

Oorzaken van acne

Soms wordt beweerd dat slechte voeding, vitamine tekort, Slechte hygiëne en stress, de oorzaak zijn van deze vervelende aandoening.Dit is echter nooit wetenschappelijk bewezen. Hormonen zouden "de"oorzaak zijn. Wel adviseren de Beauty Experts bij Beauty Centre Anke, een gezonde leefstijl aan te houden. De klachten zijn dan beter behandelbaar.

Goed om te weten

Het effect van de acne behandeling is niet direct zichtbaar (soms verergeren de klachten zich voor korte tijd). De huid moet zeer grondig, met de juiste (geadviseerde) producten worden gereinigd. Gebruik GEEN zeep. Gebruik niet allerlei producten door elkaar en wissel niet telkens. De Beauty Expert bij Beauty Centre Anke zal een gericht pakketje producten adviseren om de acne behandelingen te ondersteunen. Een gezonde leefstijl draagt zeker bij tot een sneller resultaat.

Meer weten over een acne behandeling

Wil je meer informatie over een acne behandeling bij Beauty Centre Anke? Neem dan gerust contact met ons op voor een intakegesprek. Voorafgaand aan de acne behandeling vind altijd een GRATIS intake gesprek plaats.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief