telefoon icoon
mail icoon

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

Ultrashape screening

Vooraf de ultrashape behandeling vragen wij u het screeningformulier na te lopen en in te vullen. Wij verzoeken u vriendelijk het ingevulde formulier mee te nemen wanneer u voor het intakegesprek komt.

Indien er medische indicaties voorkomen, raden wij u aan deze eerst met uw behandelend arts te overleggen. Een intakegesprek vooraf de Ultrashape behandeling is wenselijk omdat tijdens dit gesprek onder anderen uitleg wordt gegeven hoe ultrashape werkt. Deze uitleg kunt u eveneens terugvinden in dit schrijven en op onze website en op de aanbieding van Groupon.

Ook zullen wij u uitleg geven, wat u het beste kunt doen (en laten) om ultrashape zo effectief mogelijk te laten zijn. Ook volgt een heldere uitleg over wat u kunt verwachten.

Ultrashape is een unieke techniek welke is afgeleid van de niersteenvergruizer. Deze zelfde techniek wordt bij ultrashape toegepast nl. gefocust geluid. Deze ultrashape techniek is uniek in het verwijderen van vetcellen!. Door de effectieve techniek zijn 1 tot 3 behandelingen vaak al voldoende.

Belangrijk

Wanneer er sprake is van overgewicht, raden wij u aan eerst dat aan te pakken. Uiteraard zullen wij u daarover adviseren tijdens het intakegesprek. Beauty Centre Anke heeft nl. ook een zeer uitgebreid gewichtsbeheersingsprogramma. Ultrashape is het meest effectief in combinatie met vet- en koolhydraat arm dieet.

Na elke ultrashape behandeling adviseren wij 3 dagen eiwitrijk. Koolhydraat- en vetarm dieet te volgen. Daarvoor hebben wij speciaal pakketjes samengesteld. Ook adviseren wij lipomassage te volgen rondom de ultrashape behandelingen.

Werking Ultrashape

Ultrashape trilt de vetcel open. Daarna wordt het vrijgekomen vet door het lichaam herkend als voeding!

De “extra voeding” moet dus weer door het lichaam worden verwerkt. Een verhoogde vetverbranding is dan ook wenselijk door LIPOMASSAGE EN EIWITDIEETVOEDING.

De afvalstoffen kunnen op deze wijze snel worden afgevoerd door het lichaam.

Vergeet naar uw intake niet de checklist ingevuld mee te nemen.

Meer informatie over Ultrashape screening - Anke Beauty Centre