telefoon icoon
mail icoon

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

Veel gestelde vragen

Wat houdt de UltraShape behandeling precies in?

Soms is er meer nodig dan een gezonde leefstijl om het figuur te verkrijgen dat men wenst. UltraShape heeft de eerste veilige en niet-chirurgische lichaamscontour herstellende behandeling ontwikkeld om met succes vetcellen af te breken en spectaculaire resultaten te bereiken. De behandeling die wordt uitgevoerd met behulp van het unieke Contour I UltraShape systeem, is niet chirurgisch en levert meetbare lichaamscontour verbetering. Zonder de noodzaak voor vervolg- en onderhoudsbehandelingen. De UltraShape behandeling is eenvoudig, kortdurend, en wordt uitgevoerd in een speciaal daarvoor ingericht behandelcentrum. Na de behandeling kunt u zonder beperkingen uw dagelijkse bezigheden hervatten.

Wat is UltraShape?

Ultrashape is een innovatief systeem dat ontwikkeld is in Israel door plastisch chirurgen. De behandelingen worden sinds 5 jaar met succes toegepast in vele landen. Wanneer u een gezond en normaal bewegingspatroon heeft blijven er hardnekkige gebieden waar het vet maar niet weg lijkt te willen. Bijvoorbeeld de buik, lovehandles, dijen, heupen en binnenkant bovenbenen en mannelijke borsten zijn hiervan goede voorbeelden.


Wat houdt de UltraShape behandeling precies in?

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van het unieke contour I Ultrashape systeem. De lichaamscontouren worden meetbaar verbeterd. Onderhoudsbehandelingen zijn niet noodzakelijk omdat de vetcellen definitief worden verwijderd met deze behandeling.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt de vetcel door de geluidsgolven open getrild. De inhoud van de vetcel, de zogenaamde triglyceriden komen vrij en worden vervolgens via de “normale” weg getransporteerd. Het lichaam herkend deze triglyceriden als voeding en zal deze dus ook als zodanig verwerken. Eenmaal in de lever, is er geen verschil tussen het vrijgekomen vet door ultrashape en toegekomen voeding. Beide worden door de normale lichaamsmechanismen verwerkt.

Voor wie is de UltraShape behandeling geschikt?

  • Mensen met een middelmatig overgewicht met hardnekkige proble emzones.
  • Mensen met een goede gezondheid.
  • Mensen met een gezond leef en eetpatroon.


Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is pijnloos en comfortabel. De hele behandeling wordt geleid door een innovatieve tracking van technologie, die ervoor zorgt dat telkens de juiste lichaamscellen behandeld worden. Het resultaat is een regelmatig uitziende lichaamszone.

Wat gebeurt er na de ultrashape behandeling?

U kunt onmiddellijk uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten. Er wordt van de behandeling geen pijn of ongemak ervaren.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Resultaten van 1 behandeling zijn na 14 dagen voelbaar en zichtbaar. Gemiddeld kunt u na 1 behandeling rekenen op een resultaat van 2cm.

Hoe ziet het volledige concept eruit?

De ultrashape behandelingen worden doorgaans 3x op dezelfde zone uitgevoerd met een interval van 14 dagen.
Tussentijds raden wij de lipomassage aan. Dit is een diepe bindweefselmassage, ook wel endermologie genoemd die een optimale drainerende werking heeft.

De lipomassage wordt tussentijds 2x per week toegepast.
Na elke ultrashape behandeling krijgt u een lipomassage GRATIS op de behandelde zone met ultrashape.

Wij adviseren onze cliënten na de ultrashape behandeling te starten met het AnkeSlimSlank™ (eiwitrijke voedingsproducten) voor een snelle en effectieve afvoer van de vrijgekomen vetten. Dit dieet duurt 3 dagen. Dit totaalconcept heeft de resultaten al menig keer bewezen.

Beauty Centre Anke
Hoofdvestiging; Rotterdam, Sinclair Lewisplaats 510c 3068ED
010-2203627
info@ankebeautycentre.nl

www.ankebeautycentre.nl

Meer informatie over Veel gestelde vragen - Anke Beauty Centre