telefoon icoon
mail icoon

Binnenkort lanceren
we onze nieuwe website!

Binnenkort lanceren
we onze nieuwe website!

Anti age-ing

Ieder mens wil er goed uit blijven zien en dat is ook mogelijk. Waarschijnlijk kent u dat wel. Je jong en actief voelen, maar het tegendeel zien in de spiegel. De oplossing is dichterbij dan u denkt. Wanneer u belangstelling heeft voor ons Anti-aging programma kunt u kunt elke woensdagochtend en donderdagavond een afspraak maken voor een intakegesprek. Zo’n intakegesprek is gratis en duurt ongeveer 15 minuten.

Programma

Ons Anti-aging programma wordt volledig aangepast naar uw wensen en behoeften. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Het ontstaan van rimpels komt doordat steunweefsel onder het huidoppervlak (collageen) onder invloed van ouder worden, te veel zon, roken, alcohol en stress vertraagd wordt aangemaakt.

Deed uw huid toen u nog jong was er 28 dagen over om zich helemaal te vernieuwen, boven de 40 is dat proces vertraagd tot 60 of soms 80 dagen. Allereerst moet de conditie van de huid geoptimaliseerd worden om het vertraagde proces van collageen aanmaak weer te versnellen en fijne lijntjes te vervagen.

Deze behandeling vult geen echte rimpels op. Het is puur een huidverbeterende behandeling welke in ons instituut wordt toegepast.

Wanneer u voor deze behandelingen belangstelling heeft kunt u eveneens in ons instituut terecht. De arts zal u tijdens een intakegesprek adviseren welk product voor u het meest geschikt lijkt. Voor de spreekuren met de arts vindt u bij ‘agenda’ op deze site de geplande data.

Samenvattend:

De voorbereidende kuur en de meest beproefde methode voor inspuitingen versterken elkaars werking. Zo wordt het meest optimale en duurzame resultaat behaald voor wat betreft anti age-ing.

Meer informatie over Anti age-ing - Anke Beauty Centre