telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Anti age-ing

Ieder mens wil er goed uit blijven zien en dat is ook mogelijk. Waarschijnlijk kent u dat wel. Je jong en actief voelen, maar het tegendeel zien in de spiegel. De oplossing is dichterbij dan u denkt. Wanneer u belangstelling heeft voor ons Anti-aging programma kunt u kunt elke woensdagochtend en donderdagavond een afspraak maken voor een intakegesprek. Zo’n intakegesprek is gratis en duurt ongeveer 15 minuten.

Programma

Ons Anti-aging programma wordt volledig aangepast naar uw wensen en behoeften. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Het ontstaan van rimpels komt doordat steunweefsel onder het huidoppervlak (collageen) onder invloed van ouder worden, te veel zon, roken, alcohol en stress vertraagd wordt aangemaakt.

Deed uw huid toen u nog jong was er 28 dagen over om zich helemaal te vernieuwen, boven de 40 is dat proces vertraagd tot 60 of soms 80 dagen. Allereerst moet de conditie van de huid geoptimaliseerd worden om het vertraagde proces van collageen aanmaak weer te versnellen en fijne lijntjes te vervagen.

Deze behandeling vult geen echte rimpels op. Het is puur een huidverbeterende behandeling welke in ons instituut wordt toegepast.

Wanneer u voor deze behandelingen belangstelling heeft kunt u eveneens in ons instituut terecht. De arts zal u tijdens een intakegesprek adviseren welk product voor u het meest geschikt lijkt. Voor de spreekuren met de arts vindt u bij ‘agenda’ op deze site de geplande data.

Samenvattend:

De voorbereidende kuur en de meest beproefde methode voor inspuitingen versterken elkaars werking. Zo wordt het meest optimale en duurzame resultaat behaald voor wat betreft anti age-ing.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief