Laser ontharing

Het zou toch fantastisch zijn niet meer te hoeven scheren op het moment dat je lekker van de zon wilt genieten, of onverwacht wilt gaan zwemmen. Een laserontharing bij Anke Beauty Centre biedt u dé uitkomst!

ONTHAREN MET EEN LASER

Een laserontharing bij Anke Beauty Centre laat zich als volgt kenmerken:

  • Comfortabel;
  • Snel;
  • Langdurige werking;
  • Veilig;
  • Opgeleide beauty experts;
  • 10 jaar ervaring met laserontharing;
  • Persoonlijk behandeladvies na intakegesprek.

VOOR WIE IS EEN LASERONTHARING GESCHIKT?

Een laserontharing bij Anke Beauty Centre is geschikt voor iedereen. Voorafgaand aan een laserontharing wordt tijdens een persoonlijk consultatiegesprek de gehele behandeling uitgelegd.

Na afloop van dit intakegesprek krijg u een persoonlijk behandeladvies. Daarnaast zullen wij ook een prijsindicatie geven van de laserontharingsbehandeling.

LIGHT SHEER DIODE LASER

Voor onze laserontharing behandeling maken wij gebruik van de light sheer diode laser. Deze verwijdert ongewenste haargroei en staat bekend als de meest veilige en effectieve methode voor definitief ontharen. Sinds 1998 in Amerika op de markt en goedgekeurd door de FDA (food and drug administration).

Deze laserontharing werd ontwikkeld en gebaseerd op medische toepassingen van de laser.

De laser laat toe om snel, efficiënt en niet irriterend te ontharen. Bovendien biedt deze methode garantie voor een langdurig resultaat.

RESULTATEN VAN LASERONTHARING

Nu ook de resultaten op langere termijn van een laserontharing gemeten kunnen worden, zijn onze klanten onverdeeld enthousiast. Voor gedurende een lange periode (dat verschilt van persoon tot persoon) zijn de klanten zo goed als haarvrij, of is de haargroei sterk verminderd.

De haargroei kan worden beïnvloed door o.a. medicatie en/of hormoonschommelingen of andere wijzigingen in het menselijk lichaam. Wij vragen u de te behandelen zone 48 uur voor de laserbehandeling te scheren. Daarnaast adviseren wij u om zolang u laserbehandelingen ondergaat niet meer tussentijds te scheren.

LASERONTHARING ADVIES

Wij adviseren om met enige regelmaat een onderhoudsbehandeling te doen, nadat het gewenste of verwachtte resultaat is bereikt. Hoe vaak, is afhankelijk van de haargroei, haarstructuur, en huid, maar komt neer op gemiddeld 1x per jaar. Wilt u graag geadviseerd worden door een van onze beauty experts? Neem gerust contact met ons op.