luxe hand- en voetverzorging

LUXE MANICURE

Je handen worden altijd blootgesteld aan weer en wind en zon. Hierdoor drogen de nagelriemen en handen flink uit, waardoor je handen snel een verouderde look geven. Zachte en verzorgde handen zijn belangrijk voor een mooie uitstraling.

Wij bieden jou de luxe Alessandro Premium en luxe Alessandro Platinum manicurebehandeling. Het verschil tussen beide behandelingen zit in het uitgebreide scrub en massageritueel van de handen en onderarmen. Een heerlijke weldaad!

 

NAGELSTUDIO enjoy your nails

GELLAK

 

Gellak is een dun laagje gel met gegarandeerde lichte stevigheid en glans. Ideaal als je van een mooie verzorgde gelakte nagels houdt, maar niet elke dag de nagels opnieuw wil lakken. Met nagellak heb je toch snel dat de kleur eraf chipt. De superhoge pigmentatie in de kleuren houden tot 14 dagen hun intensiteit en glans. Doordat de Gellak iets dikker en steviger is, zal je langer plezier houden van de houdbaarheid van de lak.

 

POLY ACRYL NAGELVERLENGING

Een nieuw innovatief systeem dat de beste eigenschappen van acryl en gel verenigt. Sterk en flexibel met een ultieme houdbaarheid. Voor een mooie nagelverlenging. 

 

PEDICURE

Pedicure silver

Inclusief voetbad en korte voet/onderbeen massage

Pedicure gold

Inclusief voetbad en uitgebreid scrub- en massageritueel van de voeten en onderbenen

Gellak bij pedicure

Het lakken van de teennagels met een gellak behoort ook tot de mogelijkheden. Tot zeker 4 weken een mooie gladde glans op de teennagels.