Wat heb jij tot nu toe gedaan om af te vallen?

Hennie is al sinds lange tijd een goede klant bij een van mijn schoonheidsinstituten. Zij heeft de afgelopen jaren bijna alle diëten gevolgd om slanker te kunnen zijn. Het hielp eigenlijk altijd. Maar telkens stabiliseerde haar gewicht op een bepaald moment. Op dat punt gekomen werd het zelfs geen gram minder meer. Zelfs intensief sporten hielp er niet aan mee. De kilo’s komen er gewoon weer bij en zelfs meer dan ervoor. Zo vertelde Hennie op een keer, dat ze zich niet fit meer voelt en ’s avonds uitgeput op de bank valt en dan de drang tot snaaien niet kan weerstaan. Het voelt als een zwaktebod vertelde zij.

Is het gevoel van Hennie herkenbaar voor jou?

Herken je dit, dat telkens wanneer zich een nieuw wonderdieet aankondigt jij de illusie hebt dat dit zeker gaat lukken? Maar stel dat je op deze manier blijft doorgaan. Steeds maar weer een ander dieet en nog vaker naar de sportschool, nog meer wandelen in de hoop dat het nu wel lukt. Jammer genoeg zien wij dit gedrag telkens weer resulteren in teleurstelling. Je voelt je eigenlijk continue mislukken. Je krijgt de schrik wanneer het zomer wordt, want in een dun jurkje lijken de rolletjes nog veel erger.

Er is dus voor niemand een standaardrecept om af te vallen!

Pas wanneer je persoonlijke meta-type is bepaald kun je jouw voeding en sportactiviteit afstemmen op je genetische aanleg. De resultaten van de Meta Check, ontwikkeld door wetenschappers worden geleverd als een eenvoudige en begrijpelijke weergaven van jouw meta-type zodat je kunt eten wat bij je past.

We onderscheiden vier verschillende meta-typen die de hoofdbestanddelen van je voeding (koolhydraten, eiwitten en vetten) op een verschillende manier verwerken.

De vier verschillende meta-types: Alpha, Beta, Gamma en Delta. Elk van deze vier types verwerkt in principe de macronutrieten in voedsel anders.

Daarnaast is er voor elk meta-type een andere sportvariant nl. E voor Endurance of S voor Speed. Deze twee sportvarianten resulteren in verschillend calorieverbruik afhankelijk van het type.

Ik wil graag een gratis telefonische analyse

DNA Dieet

U ontvangt vooraf een mail met voorstellen voor een belafspraak waarop u kunt reageren.