Botox & Filler - Lunch & learn

Soms is het zo simpel!

De reden waarom huidveroudering in een snel tempo gaat is meestal door een verkeerde verzorging.

Je wordt overspoeld met tips en adviezen over goede huidverzorging. Alleen zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Logisch ook met alle goedbedoelde informatie van guru’s die het allemaal net iets anders benoemen.

Maar wees gerust. Het kan veel simpeler en effectiever want over effectieve huidverzorging weten wij (bijna) alles. En over het gedeelte (bijna) vragen we raad bij onze Arts Dokter R. Boonen.

Onze eerste tip is, de Anke Signature methode. Als je deze methode gaat toepassen in jouw dagelijkse ritueel wordt alles in 1 klap simpel met 100% resultaat.

De Anke Signature methode maakt duidelijk welke behandelingen in welke combinaties specifiek voor jou het gewenste resultaat opleveren.

Het wordt duidelijk welke producten daar het beste bij passen, het beste werken en simpel toe te passen zijn.

Maar, het effect kan NOG beter……………….

Lees dit gave voorbeeld:

Jantine, een drukbezette zakenvrouw met weinig extra tijd ontdekte de Anke Signature behandeling concepten. Deze trajecten sluiten naadloos aan op haar agenda.

“Anke adviseerde mij om meer preventief aan de slag te gaan met huidverzorging. Zij maakte een afspraak voor mij op het spreekuur bij de cosmetisch arts die aan haar instituut verbonden is. De arts gaf mij aanvullend uitgebreid advies en uitzicht op een nog beter resultaat. Hij adviseerde de hyaluron-boost behandeling te doen voor het gedeelte onder mijn kin. (De kalkoennek”).

Dit vind ik zo’n gaaf voorbeeld. Met een aantal simpele adviezen voor huidverzorging thuis en de aanvullende hyaluron-boost kuur ziet Jantine er nog stralender uit.

ANKE

Inschrijven kan hieronder maar het aantal plaatsen is beperkt. Wij houden events voor een klein gezelschap om de kwaliteit te waarborgen.

Bekijk hier de video en schrijf je in voor onze lunch en botox op 19 november as.