Casestudie voor premium beauty

Na jarenlange ervaring in de beautybranche heb ik een casestudy uitgevoerd om het verouderingsproces, met name bij vrouwen tussen 40 en 50 jaar, beter te begrijpen. Mijn bevindingen wezen op een versneld verouderingsproces, een drogere huid en minder elastische structuren. Het onderliggende bindweefsel bleek vaak in minder goede conditie te verkeren.

In deze casestudy heb ik onderzocht wat de voedingsgewoonten van deze groep zijn en ontdekte dat de interpretatie van ‘gezonde voeding’ vaak ruim was. De overvloed aan producten en behandelingen in de beautyindustrie bleek niet altijd duurzaam te zijn. Daarom ben ik enkele jaren geleden begonnen met het ontwikkelen en testen van mijn eigen behandelconcepten, die ik de Anke Signature concepten noem. Door verschillende methoden te combineren en voedingsadviezen te integreren, behaalde ik meetbare resultaten bij diverse huidtypes.

Een van de voorbeelden: een huid met overmatige rimpelvorming. Oorzaken waren roken, weinig beweging, en te eenzijdige voedingsgewoonten. We startten de reeks behandelingen eenvoudig omdat de huid door gebrek aan essentiële voedingsstoffen gevoelig was. Het hoofddoel van deze cliënt was het verminderen van de rimpels en een mooiere, heldere teint. Als voedingssupplement startten we het traject met Resveratrol en vitamine D75.

De behandeltrajecten volgden elkaar op met een interval van 14 dagen tot 3 weken. De cosmetische toolkit voor thuisgebruik bevatte hoofdzakelijk retinolhoudende producten. Eenmaal op een hoog functioneringsniveau blijkt dat onze topklasse cosmedische procedures de huid in de hoogst haalbare conditie kunnen houden. Gecombineerd met op maat gemaakte designer facials voor specifieke huidcondities, hebben we in ons High-end instituut exclusieve beauty-ervaringen voor onze klanten gecreëerd.

Onze klanten gaan een commitment met ons aan in de vorm van een VIP-voucher, waarmee ze Excellent member worden bij BCA. Wil je High-End cosmedische beauty ervaren via een persoonlijk plan en je committeren aan ons Excellent membership? Dan nodig ik je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek, waar we samen ontdekken of dit Excellent membership iets voor jou is.

Ik ontmoet je graag in onze VIP beauty lounge.

Anke 

MEEST RECENTE TIPS