Collageendraad behandeling

Wat zijn collageendraden voor het gezicht?

Collageendraden voor het gezicht zijn dunne, biologisch afbreekbare draden gemaakt van collageen. Collageen is een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is en zorgt voor stevigheid, elasticiteit en hydratatie. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen in ons lichaam af, waardoor tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en slappe huid ontstaan.

Collageendraden bieden een effectieve oplossing voor deze tekenen van veroudering. Hoe het werkt? Er worden speciale draden gebruikt op basis van collagenen en stamcellen. Deze draad brengen we aan in een rimpel met een speciaal serum. De Collageen draadlift behandeling is altijd inclusief een lichte microneedling-behandeling en een bindweefselmassage. Door de combinatie van deze technieken worden de collageendraden heel goed opgenomen door de huid.

Deze draden stimuleren ook de natuurlijke productie van collageen, wat resulteert in een langdurig effect. Door gebruik te maken van collageendraden kunnen specifieke delen of zones in het gezicht worden behandeld om volumeverlies tegen te gaan en de gezichtscontouren weer strakker te maken. De draden kunnen gebruikt worden om hangende wangen, verslapte kaaklijn, fijne lijntjes rondom mond- en ogengebied of rimpels op het voorhoofd aan te pakken.

Met collageendraden kunnen direct na behandeling resultaten zichtbaar zijn die zich nog verder verbeterd met verloop van tijd. Voor mensen die last hebben van tekenen van veroudering en op zoek zijn naar een veilige en effectieve anti-aging oplossing, zijn collageendraden voor het gezicht een aantrekkelijke optie. 

Het beste resultaat wordt opgebouwd in 3 behandelingen om de 10-14 dagen.

Behandelingen voor het gehele gezicht zijn mogelijk, maar er kan ook op lokale zones gewerkt worden.

Ben jij benieuwd naar deze allernieuwste behandeling voor meer volume en verminderen van rimpels?

Maak een afspraak voor een consult. Voor de mogelijkheden voor jouw huid maken we een passend behandelplan.

De 7 voordelen van collageendraden voor anti-aging

Collageendraden bieden talloze voordelen als het gaat om anti-aging.

  1. Deze innovatieve behandeling helpt bij het herstellen van de jeugdige contouren van het gezicht.
  2. De collageendraden verminderen fijne lijntjes en rimpels. Dit resulteert in een gladdere huidtextuur en een meer jeugdige uitstraling.
  3. De algehele huidtextuur verbetert, mede ook door de combinatie van micro-needling in de collageendraadbehandeling.
  4. De natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd.
  5. De collageendraadbehandeling geeft een zichtbaar verjongend effect van de huid.
  6. Dit alles draagt bij aan een frissere en jeugdigere uitstraling.  
  7. Een effectief lange termijn resultaat doordat de collageendraadbehandelingen ervoor zorgen dat er nieuw collageen wordt geproduceerd.

Na een collageendraadbehandeling direct hun dagelijkse activiteiten hervatten.  Het gebruik van collageendraden voor anti-aging is dus een effectieve en veelzijdige oplossing voor mensen die hun jeugdige uitstraling willen herstellen. De liftende effecten, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, de verbetering van de huidtextuur en het stimuleren van collageenaanmaak maken deze behandeling zeer aantrekkelijk voor wie op zoek is naar anti-aging oplossingen.