[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”389″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

WAT IS EEN DROGE HUID?

Bij een zeer droge huid ontstaat schilfering, rode vlekken en jeuk. Vooral tijdens de wintermaanden zijn de klachten vaak erger. De huid voelt gespannen en ruw aan en ziet er geïrriteerd uit. Lijntjes (rimpels) zijn daardoor meer zichtbaar. Deze huid heeft een zeer ernstig te kort aan vet en vocht. Meestal ontstaat een zeer droge huid door verkeerde verzorging.

WAT KUNNEN WE DOEN AAN EEN DROGE HUID?

Beauty Centre Anke zet bij dit huidtype een zeer speciale behandeling in, met de daarbij behorende producten. Deze “Secheresse” behandeling, is speciaal ontwikkel door Maria Galland sluit precies aan op de behoeften van de droge tot zeer droge huid, en geeft een absoluut gevoel van welbevinden. Ook de speciale Secheresse productenlijn voor dit huidtype werken direct en maken dat de huid het strakke, jeukerige gevoel kwijtraakt, minder rood is en de schilfers oplost.

Anke is altijd op zoek naar oplossingen voor jouw huid. Het blijkt dat de “Secheresse” behandeling snel en effectief is. Dat past goed bij de missie van Anke, waarbij resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staat. De Beauty Experts bij Beauty Centre Anke, zijn zeer goed op de hoogte van het oplossen van jouw huidprobleem, zoals een droge huid. De adviezen zijn gebaseerd op een persoonlijk behandelplan en product advies met als doel; JOUW HUID TE LATEN STRALEN!

UW DROGE HUID BEHANDELEN?

Wilt u uw droge huid laten behandelen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]