telefoon icoon
mail icoon

Word anke’s Beauty member en krijg de royal treatment

Lees meer

Gezichtsverzorging

Gezichtsbehandeling

Genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling. Van een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling tot een complete bodymassage.

Lees meer

Anti age-ing

Ieder mens wil er goed uit blijven zien en dat is ook mogelijk. Waarschijnlijk kent u dat wel. Je jong en actief voelen, maar het tegendeel zien in de spiegel. De oplossing is dichterbij dan u denkt.

Lees meer ...

Permanente make-up

Permanent make-up is het credo van deze tijd en dat betekent, mits het goed wordt aangebracht, veel voordeel. Al sinds lange tijd wordt in ons instituut permanent make-up met succes aangebracht

Lees meer ...

Pigmentvlekken

Pigment, ouderdomsvlekken of zonnevlekken, kunnen worden behandeld met IPL (intensieve pulse light). Bij hele lichte, geringe pigmentvlekken is doorgaans 1 behandeling voldoende.

Lees meer ...

Couperose

Couperose is vaak een familiale belasting wat vooral te maken heeft met zwakte van de vaatwand.De aandoening kan met IPL worden behandeld in ons instituut.

Lees meer ...

Microdermabrasie

Deze unieke behandelmethode werd in 1966 geïntroduceerd in Amerika waar het de goedkeuring kreeg van het Amerikaanse FDA. Een organisatie vergelijkbaar met het Nederlandse college ter beoordeling van geneesmiddelen.

Lees meer ...

Huidtypetest

Crèmes, lotions en andere verzorgingsproducten zijn dikwijls afgestemd op een bepaald huidtype, zoals een droge, gecombineerde of vette huid. Maar, hoe weet u welk huidtype u heeft en hoe herken en verzorgt u dat type? En kan je huidtype veranderen?

Lees meer ...

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

Extra call to action box

Subtitel over call to action

CTA button 1 CTA button 2
©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing