GEZICHTSVERZORGING

Gezichtsverzorging van a tot Z

CONSULT HUIDANALYSE

Crèmes, lotions en andere verzorgingsproducten zijn dikwijls afgestemd op een bepaald huidtype. Hoe weet u welk huidtype u heeft en hoe herkent en verzorgt u dat type? En kan je huidtype veranderen?

QMS COLLAGEN SKIN CARE

Baanbrekende wetenschappelijke huidverzorging gericht op anti-aging en huidverbetering. QMS is een icoon van medische luxe cosmetica. Het merk staat voor klinisch bewezen, hoogwaardige huidverzorging met 97% huididentieke collagenen.

PHYRIS 3 FASEN SKIN CARE

Het verzorgingsconcept van Phyris kenmerkt zich door het 3-fasen concept: reinigen – activeren – verzorgen. Het op de toekomst gerichte Skin Care Concept biedt u alle mogelijkheden om uw huid optimaal te reinigen, te beschermen, te verzorgen, huidproblemen op te lossen en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.

PEELINGS

Al jaren zijn wij peelingspecialisten in verschillende soorten peelings. Het werken met peelings vereist kundigheid en professionaliteit.

MICRODERMABRASIE

Deze unieke behandelmethode werd in 1966 geïntroduceerd in Amerika waar het de goedkeuring kreeg van het Amerikaanse FDA, vergelijkbaar met het Nederlandse college ter beoordeling van geneesmiddelen.

MICRONEEDLING

Microneedling is een zeer effectieve manier om de huid te vernieuwen vanuit de diepte. Dit gebeurt zonder het huidoppervlak te beschadigen.

MESOLIFT MET HYALURONZUUR

Mesotherapie is een anti-aging behandeling waarbij door middel van kleine oppervlakkige miniprikjes een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in de bovenste laag van de huid wordt gespoten. De vloeistof hyaluronzuur zorgt voor soepelheid en vochtbinding.

SKINTIGHTENING 3D LIFT MET INFRAROOD

Door middel van IR (infrarood licht) dat in aparte kleine bundels tot diep in de huid kan dringen worden collagene vezels getrickert. Collagene vezels verstrakken zich waardoor de huid zich wel 2 tot 5 jaar kan verjongen en herstellen.

ANTI AGING SPECIALS

Ieder mens wil er goed uit blijven zien en dat is ook mogelijk. Waarschijnlijk kent u dat wel. Je jong en actief voelen, maar het tegendeel zien in de spiegel. De oplossing is dichterbij dan u denkt.

PIGMENT

Pigment, ouderdomsvlekken of zonnevlekken, kunnen worden behandeld met IPL (intensieve pulse light). Bij hele lichte, geringe pigmentvlekken is doorgaans 1 behandeling voldoende.

Couperose-huid

COUPEROSE

Anke Beauty Centre is uw specialist op het gebied van couperose behandeling. Binnen ons instituut zetten wij Intensive Pulse Light (IPL) in voor de behandeling van couperose. Bij IPL wordt licht in de vaatwandjes geschenen waardoor de vaatwandjes direct verkleven. Dit verschijnsel heet coaguleren.Het duurt een week tot 10 dagen na deze behandeling voor het resultaat zichtbaar is.

ROSACEA

Beauty Experts bij onze instituten in Rotterdam en Barendrecht gebruiken voor de behandeling van Rosacea onder meer Peelings, IPL-Laser en Microneedling. Altijd in combinatie met voedingssupplementen en gerichte huidverzorgende producten. Als je de adviezen volgt, zullen de klachten in korte tijd verminderen.

ACNEE

Gezichtsverzorging

LASERONTHARING

Wie last heeft overbeharing op het gezicht wil daar zo snel mogelijk een effectieve oplossing voor. Het goede nieuws is dat wij al bijna 20 jaar succesvol zijn in het verwijderen van hinderlijke haartjes op bovenlip, kin en vaak ook de wangen en kaaklijn.

CRYOTHERAPIE

Voor het verwijderen van steelwratjes, ouderdomsvlekken en sterk verhoornde plekken vooral in gezicht en hals. De Cryotherapie is een milde therapie die weinig of geen littekenvorming geeft. Er ontstaan tijdens of na de Cryotherapie geen bloedingen of huidbeschadigingen. Er is geen infectie gevaar en geen nazorg nodig.

MOOIMAKERS

Botox & Fillers, permanente make-up en meer.

COSMETISCHE CHIRURGIE, INJECTABLES en SPATADEREN

De arts waarmee Beauty Centre Anke samenwerkt, zal de kliniek en vakkundigheid inzetten om samen met Anke uw probleem aan te pakken.