GEZICHTSBEHANDELING

Gezichtsbehandeling bij Anke Beauty Centre in Rotterdam en Barendrecht

Genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling. Van een heerlijke uitgebreide gezichtsbehandeling tot een complete bodymassage.

Lees meer

ANTI AGE-ING

Anti ageing behandeling bij Anke Beauty Centre in Rotterdam en Barendrecht

Ieder mens wil er goed uit blijven zien en dat is ook mogelijk. Waarschijnlijk kent u dat wel. Je jong en actief voelen, maar het tegendeel zien in de spiegel. De oplossing is dichterbij dan u denkt.

Lees meer …

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up bij Anke Beauty Centre in Rotterdam en Barendrecht

Permanent make-up is het credo van deze tijd en dat betekent, mits het goed wordt aangebracht, veel voordeel. Al sinds lange tijd wordt in ons instituut permanent make-up met succes aangebracht

Lees meer …

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken verwijderen bij Anke Beauty Centre in Rotterdam en Barendrecht

Pigment, ouderdomsvlekken of zonnevlekken, kunnen worden behandeld met IPL (intensieve pulse light). Bij hele lichte, geringe pigmentvlekken is doorgaans 1 behandeling voldoende.

Lees meer …

COUPEROSE

Couperose behandeling bij Anke Beauty Centre in Rotterdam en Barendrecht

Couperose is vaak een familiale belasting wat vooral te maken heeft met zwakte van de vaatwand.De aandoening kan met IPL worden behandeld in ons instituut.

Lees meer …

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie behandeling bij Anke Beauty Centre in Rotterdam en Barendrecht

Deze unieke behandelmethode werd in 1966 geïntroduceerd in Amerika waar het de goedkeuring kreeg van het Amerikaanse FDA, vergelijkbaar met het Nederlandse college ter beoordeling van geneesmiddelen.

Lees meer …

HUIDTYPETEST

Een huidtypetest doen bij Anke Beauty Centre in Rotterdam en Barendrecht

Crèmes, lotions en andere verzorgingsproducten zijn dikwijls afgestemd op een bepaald huidtype. Hoe weet u welk huidtype u heeft en hoe herkent en verzorgt u dat type? En kan je huidtype veranderen?

Lees meer …