Rimpelbehandeling

Bent u op zoek naar een beautysalon of schoonheidsspecialiste in Rotterdam e.o. voor een rimpelbehandeling? Dan bent u bij beauty instituut Anke Beauty Centre aan het juiste adres!

Heeft u last van kraaienpootjes naast uw ogen, fronsrimpels tussen uw wenkbrauwen of de rimpels op uw voorhoofd? Of heeft u bijvoorbeeld rimpels rond uw mond of wangen? Rimpels ontstaan door het biologische proces van de veroudering van de huid; ongeveer vanaf het 25e levensjaar.

Een rimpelbehandeling is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Bijna alle vrouwen en mannen krijgen bijvoorbeeld met ‘kraaienpootjes’ te maken. Bij mannen is de kans op rimpels iets groter dan bij vrouwen. Dit komt omdat de huid van de man doorgaans dikker en vetter is.

RIMPELBEHANDELING BIJ ANKE BEAUTY CENTRE

Anke Beauty Centre heeft een ruim aanbod als het gaat om een rimpelbehandeling. Zo is er bijvoorbeeld de botox behandeling. Deze rimpelbehandeling is misschien wel een van de meeste bekenden behandelingen. Botox kan de rimpels die zijn ontstaan op het voorhoofd, fronsrimpels en zogenaamde kraaienpootjes verzachten of zelf helemaal laten verdwijnen. Botox wordt in de spieren onder de rimpels ingespoten.

Naast de botox behandeling kunt u bij Anke Beauty Centre een Hyaluron behandeling laten doen. Een Hyaluron rimpelbehandeling is erg geschikt voor het creeren van mooiere profiellijnen, gezichts-contouren, fijne rimpeltjes opvullen en het corrigeren van assymentrie in het gezicht.

MEER WETEN OVER EEN RIMPELBEHANDELING BIJ ANKE BEAUTY CENTRE?

Wilt u meer informatie over een rimpelbehandeling in een van de instituren van Anke Beauty Centre in Rotterdam of Barendracht? Neem dan contact op met een van onze beauty specialisten.