ARTS SPREEKUREN

DE ARTS WAARMEE BEAUTY CENTRE ANKE SAMENWERKT, ZAL DE KLINIEK EN VAKKUNDIGHEID INZETTEN OM SAMEN MET ANKE UW PROBLEEM AAN TE PAKKEN.

Drs. R. Boonen heeft al meer dan 60.000 flebologische (spatader-)behandelingen uitgevoerd. In 2019 is drs.R.Boonen als een van de eerste artsen in Nederland, gecertificeerd met het profiel “arts cosmetische geneeskunde”

Daarom voor Drs. R. Boonen sindsdien de titel “Cosmetisch Arts KNMG (koninklijke Nederlandse maatschappij tot bevordering der geneeskunde). Wij zijn er trots op dat Drs. Boonen al zoveel jaar met veel plezier spreekuur houd binnen onze instituten in Rotterdam en Barendrecht. Zijn deskundigheid word door velen van onze klanten onderschreven en gewaardeerd.

Kleine ingrepen zoals spataderen zonder complicaties en het behandelen van rimpels met injectables kunnen in een van onze instituten plaatsvinden. De arts maakt een persoonlijk behandelplan en bespreekt met u welke methode het meest geschikt is. De behandeling kan in de meeste gevallen meteen plaatsvinden.

Spreekuren:

Wil jij veilig en verantwoord advies en behandeling door een ervaren en gecertificeerde arts voor Botox, Injectables en spataderbehandeling in Rotterdam?

Boek dan hier je afspraak voor een consult met Drs. R. Boonen

of mail naar: administratie@ankebeautycentre.nl

Rotterdam

20 januari 2024
9 maart 2024
20 april 2024
1 juni 2024
6 juli 2024
31 augustus 2024
28 september 2024
2 november 2024
7 december 2024

BEHANDELING – SPATADEREN

Spataderen zijn verwijdde aderen. Doordat het bloed minder kan doorstromen ontstaan er pijnlijke benen of kuiten. Vanuit cosmetisch oogpunt zijn spataderen vervelend voor de meeste mensen. Uiteraard zal er tijdens een intakegesprek bekeken worden of er een onderliggende medische oorzaak ligt aan het ontstaan van spataderen. Bij Beauty Centre Anke zal Drs. R. Boonen uitsluitend oppervlakkige aderen behandelen.  

BEHANDELING – COSMETISCHE CHIRURGIE

Door de jarenlange ervaring binnen de cosmetische- en esthetische chirurgie en cosmetische dermatologie kunnen de artsen waarmee Anke samenwerkt u een uitgebreid scala aan behandelingen bieden. Er wordt een kwalitatief hoogwaardige zorg geleverd. Tijdens het intakegesprek zal de arts u inlichten over de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn, met een behandelplan en een kostenindicatie. Uiteraard worden cosmetische ingrepen uitsluitend in de daarvoor bestemde kliniek uitgevoerd. 

BEHANDELING – INJECTABLES

Anke en de behandelend arts delen de passie om de vrouwen en mannen er op hun best uit te laten zien, met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. De arts verdiept zich in de cliënt, wat hen beweegt en vooral wat de wensen zijn. De arts maakt uitsluitend gebruik van veilige, afbreekbare, tijdelijke producten om de huid te laten stralen. Er is immers een grote wens er zo goed mogelijk uit te zien! Het gegeven dat mensen steeds ouder maar ook vitaler worden draagt daartoe bij.

Uitsluitend BIG geregistreerde artsen houden spreekuur in onze instituten Rotterdam en Barendrecht.