Behandeling Injectables – Radiesse

Radiesse is een filler die veel gebruikt wordt om de wat dieper gelegen rimpels tegen te gaan. Daarnaast wordt Radiesse vaak gebruikt om gezichtscontouren mee aan te passen. Radiesse is een injectable behandeling die veel volume creëert en het lichaam stimuleert om nieuw collageen aan te maken. Collageen is belangrijk voor het bindweefsel van de huid. Radiesse bestaat uit de lichaamseigen stoffen fosfaat-ionen en calcium. Dit maakt Radiesse biologisch afbreekbaar en is veilig als het gaat om allergieën.

De stoffen van de Radiesse filler geven direct resultaat en worden daarna langzaam door lichaamseigen cellen vervangen waardoor het resultaat langdurig zichtbaar blijft. De stof is niet geschikt voor fijne lijntjes rondom de ogen of voor rimpels veroorzaakt door gezichtsuitdrukking, hiervoor wordt vaak gekozen voor hyaluronzuur en botox injectables.

Radiesse Filler

Soort FillerTarief
Radiesse 1,5 cc€ 555,-
Radiesse 3,0 cc€ 975,-
Radiesse 0,8 cc€ 450,-

MEER WETEN OVER EEN RADIESSE BEHANDELING

Wilt u meer weten over een Radiesse behandeling bij Anke Beauty Centre? Neem dan gerust contact met ons. Onze beauty specialisten staan u graag te woord.