Cryotherapie Rotterdam

voor steelwratjes, ouderdomsvlekken (sterk verhoornde plekken vooral in gezicht en hals).

De Cryotherapie is een milde therapie die weinig of geen littekenvorming geeft. Er ontstaan tijdens of na de Cryotherapie geen bloedingen of huidbeschadigingen. Er is geen infectie gevaar en geen nazorg nodig. Doorgaans zijn voor wratjes en ouderdomsvlekken één tot vier behandelingen nodig. Deze methode is veilig en effectief.

  • Cryotherapie behandeling steelwratjes
  • Cryotherapie behandeling ouderdomsvlekken

CRYOTHERAPIE MET DE CRYOPEN

Doordat wij gebruik maken van de Cryopen kunnen we zeer nauwkeurig werken. De huid om de wratjes of plekjes heen wordt dan ook NIET beschadigd. De conventionele behandeling met stikstof geeft doorgaans veel ongemak zoals blaarvorming. Dat komt omdat de oppervlakte veel te ruim behandeld wordt waardoor de huid eromheen beschadigd. De behandeling met de CRYOPEN nagenoeg pijnloos en zeer effectief. De cryopen is een penvormig apparaat waardoor de stikstof zeer effectief en uitsluitend het te behandelen oppervlak raakt. Vaak is 1 behandeling al voldoende. Cryotherapie is snel eb pijnloos. Daarnaast heeft een cryotherapie behandeling geen nazorg nodig en vindt er geen littekenvorming plaats.

MEER WETEN OVER CRYOTHERAPIE?

Wil je meer weten over cryotherapie of twijfel je, maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Onze beautyexperts vertellen je dan precies hoe de behandeling werkt en wat je te wachten staat. Mocht je overtuigd zijn, dan kunnen we meteen behandelen. Per plekje duurt het slechts enkele seconden.

cryopen