Het toppunt van klasse. QMS is een uitstekende serie producten voor huidverjonging! QMS producten bevatten meer dan 82% actieve ingrediënten en zijn wetenschappelijk goedgekeurd als anti –aging product.

QMS, DE TOP IN ANTI-AGING

 

QMS bevat een uitstekende serie producten voor optimale huidverzorging. De serie is ontwikkeld door een medicus, en dankzij 82% aan actieve ingrediënten zijn de producten van QMS wetenschappelijk goedgekeurd als anti-aging-product. De behandelingen van QMS zorgen voor een direct zichtbaar resultaat en zijn van zeer hoge kwaliteit.

Neo tissuedermie, inclusief massage gezicht/hals decollete
Classic
Skin cell renewall
Skin tone
Special de Luxe
Perfect eyes tijdens de behandeling
Perfect eyes (kraaienpootjes en wallen) aparte behandeling

Ga naar de webshop om ons aanbod aan QMS-producten te bekijken.


Phyris biedt u vele mogelijkheden in thuisverzorgende producten en salonbehandelingen. Vooruitstrevend, innoverend en effectief, zijn de sleutelwoorden voor Phyris.

Phyris is een uniek concept in huidverzorging voor thuisgebruik. Het is gericht op het 3-fasenconcept:

  • Reinigen
  • Herstellen
  • Verzorgen

Phyris heeft een aantal probleemoplossende concepten die met name geschikt zijn voor thuisgebruik.

Wij bieden de volgende Phyris behandelingen:

  • Triple A treatment
  • See Change treatment
  • Avantgarde

Ga naar de webshop om ons aanbod aan Phyris-producten te bekijken.

Een gezichtsbehandeling met Maria Galland producten bij Anke Beauty Centre
Meer dan vijftig jaar geleden opgericht door Madame Galland, tot op de dag van vandaag nog steeds een inspiratiebron voor vrouwen.

Door de unieke schoonheidsfilosofie van Maria Galland staat dit product voor een ultieme beleving. Meer dan vijftig jaar geleden opgericht door Madame Galland, tot op de dag van vandaag nog steeds een inspiratiebron voor vrouwen. Madame Galland heeft het voortouw genomen in een holistische benadering van schoonheidsverzorging. Zij ging ervan uit dat schoonheid om energie draait: elke vrouw heeft haar unieke energie die haar stralend mooi maakt. De Maria Galland-gezichtsbehandelingen zijn alles omvattend en zorgen voor ongeëvenaarde resultaten, door ons vakkundig en met kalmerende handen tot leven gebracht.

BEHANDELINGEN

Secheresse delicate
Thalasso essence
Active age boost
Lift expert de luxe
Premium Mille puur anti age
Cocoon wellness
Modellant Exclusief
Modellant yeux

Ga naar de webshop om ons aanbod aan Maria Galland-producten te bekijken.

Mijn huid ziet er veel rustiger uit

Na jaren met klachten over mijn huid, onder andere een vurige rode huid, te hebben gelopen. Bleek dat ik rosacea had. Bij Anke beautycentre hebben ze een plan gemaakt om de klachten te verminderen. De behandelingen werken heel goed, de roodheid van mijn huid is bijna  weg en mijn huid ziet er veel rustiger uit. Ik loop weer met een zekerde gevoel rond.

Belinda

Adri

Bij elk bezoek aan Beautycentre Anke voel ik mij lekker in de watten gelegd, heerlijke gezichtsbehandelingen en altijd goed advies en niet te vergeten: heerlijke koffie.

Joyce

Ik heb door Anke mijn wenkbrouwen laten doen en die zien er heel natuurlijk uit en kan het iedereen aanraden !!!

Kim

Iedere behandeling is hoogwaardig en wordt uitgevoerd met aandacht en rust! Anke's beautycentre is een salon in het topsegment. Ze werken met heerlijke producten en deskundig personeel!

Petra

Recent ultrashape en endermologieprogramma afgerond en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Buikvolume afgenomen en huid lekker soepel geworden. Daarnaast eerlijk en goed advies gekregen. Ik ga vol vertrouwen met de overige behandelingen verder. Dankjewel Anke en team!

Priscilla

Vandaag gezicht behandeling gehad en het was echt heerlijk! Ze geven je goeie advies en zeggen duidelijk wat ze gaan doen bij de behandeling, het was voor mij allemaal duidelijk en ben helemaal weer blij! Tot snel weer

Saskia

Afgelopen woensdag heb ik na 3 weken wederom mijn nagels laten doen met Gellak bij Beauty Centre Anke in Barendrecht. Mijn echte nagels blijven kort en kunstnagels vond ik niet prettig zitten. Dit is de oplossing voor mij. Het blijft 3 weken perfect zitten en mijn echte nagels worden nu ook wat langer en zien er nu altijd verzorgd uit. Bedankt top!