HUIDANALYSE

HOE IS HET MET JOUW HUID GESTELD?

  • Gebruik je zo af en toe eens een crème
  • Ziet je huid er vaak grauw en doffig uit
  • Weet je niet goed hoe je de verbetering moet aanpakken

Je gebruikt toch ook de crème waarvan beloofd wordt dat je rimpels zullen verdwijnen? Als je dit herkent wordt het tijd om de twist te maken!

Als de spiegel je het antwoord geeft….

Veel van onze klanten hebben ervaren dat tijdens Zoom-sessies juist datgene in beeld komt wat je met je neus op de feiten drukt. Van je eigen beeld schrikken is van deze tijd. Als de spiegel je het antwoord geeft, begin dan met een goede investering in jezelf door een uitgebreide professionele huidanalyse

Wat krijg je bij een huidanalyse:

 * meting van het vochtgehalte in de huid (ook hals en decolleté)

* meting van het vetgehalte in de huid

* het analyseren van de poriën (grof, fijn, verstopt)

* aanleg voor pigmentvlekken

* het zien van couperose

* de dikte van de huid

* huidverslapping

* rimpels

 

Is je huid je lief, dan verzorg je preventief.

Een gezonde huid vernieuwd zichzelf in 4 tot 6 weken. Alle cellen worden afgestoten en weer opnieuw opgebouwd. Daardoor heb je de mogelijkheid om je huidfuncties te re-programmeren. In mijn instituten gebruiken wij huidanalyse apparatuur waardoor wij jou kunnen leren leiding te nemen over jouw mooiste uitstraling. Dit doen wij door een persoonlijk gericht behandel- en produktadvies.

Je huid en daarbij jouw uitstraling, is geworden wat het nu is, door de omgeving waarin je verkeerd, je leefstijl en de verzorging tot nu toe. In de omgeving waarin wij verkeren is vaak te weinig zuurstof, zonlicht, frisse lucht, gebrek aan huidcontact en teveel kunstlicht. daarbij komt een slechte voedingsgewoonte waardoor we te weinig essentiele stoffen binnenkrijgen. Doe daarbij nog te weinig beweging en je straalt niet meer zoals je dat zou willen. Het resultaat is een vermoeid en lusteloos gevoel.

Bij de huidanalyse wordt je huidconditie geheel in kaart gebracht en kunnen we adviseren wat voor jou de belangrijkste eerste stap kan zijn. We kiezen datgene wat jij als eerste verbetert zou willen zien. Uiteraard nemen we hierbij de door jou beantwoorde vragen mee omdat wij graag een advies geven gericht op jouw behoeften en jouw leefstijl.

Je gaat naar huis met een gericht behandeladvies en een doelgericht produktadvies welke geheel past bij jouw leefstijl, leeftijd en wensen.