Mesotherapie

Mesotherapie is een anti-aging behandeling waarbij door middel van kleine oppervlakkige miniprikjes een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in de bovenste laag van de huid wordt gespoten. De vloeistof hyaluronzuur zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Een mesotherapie wordt ook wel een mesolift behandeling genoemd.

Het hyaluron gehalte in de huid neemt naar mate we ouder worden geleidelijk af. Daardoor verloopt de stofwisseling in de cellen steeds trager. De huid wordt dunner, slapper en droger waardoor rimpels ontstaan. De mesotherapie, of mesolift behandeling, verbetert de natuurlijke bio revitalisering in de huid waardoor er een hogere spankracht, fijnere huidstructuur en meer elasticiteit te behalen is.

MESOTHERAPIE: DE BEHANDELING

Bij mesotherapie wordt hyaluronzuur in de bovenste laag van de dermis (lederhuid) gebracht, waar het een verbinding aangaat met het lichaamseigen hyaluronzuur. Dit activeert direct de fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van collageen en elastine in de huid.

Hyaluronzuur wordt meestal in combinatie met vitaminen en mineralen + DMAE in de huid gebracht. Door deze toevoegingen ontstaat zelfs een licht liftend effect na de mesotherapie behandeling.

Het aantal mesotherapie behandelingen is afhankelijk van het huidtype en de wensen. Het kan variëren van 2 tot 8 behandelingen elke 4 weken. Daarna is het aan te raden elke 6 maanden een onderhoudsbehandeling te doen. De kosten voor de mesotherapie behandeling hangt af van de te behandelen zone. Een mesotherapie behandeling is al vanaf € 195,00 uit te voeren.

HET EFFECT VAN DE MESOTHERAPIE

De mesotherapie behandeling is het meest effectief als deze wordt uitgevoerd vanaf 30 jaar. De mesotherapie behandeling moet, zeker het eerste jaar na de behandeling, om de 4 weken herhaald worden. Daarna kunt u ervoor kiezen om de behandeling af te bouwen; dit zal afhankelijk zijn van het resultaat.

De meest geschikte plaatsen op het lichaam om een mesotherapie behandeling toe te passen zijn:

  • Gezicht;
  • Hals;
  • Decolleté;
  • Rug van de handen.

Mesotherapie is een effectieve behandeling tegen cellulite, kleine en fijne rimpeltjes, een droge huid of kleine vetophopingen.

MEER WETEN OVER EEN MESOTHERAPTIE?

Wil je meer informatie over een mesotherapie bij Anke Beauty Centre? Neem dan contact op met een van onze beauty specialisten!