Peelings

Peel Now, Glow Later

Al jaren zijn wij peelingspecialisten in verschillende soorten peelings. Het werken met peelings vereist kundigheid en professionaliteit.

Welke peeling het beste bij je huid past bepalen we in een persoonlijk huidconsult. We meten de conditie van je huid en bepalen het huiddoel wat je wilt bereiken. Wij behandelen alleen wanneer je op een consult bent geweest, zodat je goed op de hoogte bent van het gehele behandelproces. Er zijn namelijk verschillende soorten peelings, welke ieder een specifieke werking hebben. 

Een peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Het leuke van een peeling is, is dat je huid er na de behandeling weer fris en stralend uit ziet.

Specifiekere indicaties zoals pigmentvlekken, acne, grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes, grauwe futloze huid kunnen zeer goed behandeld worden en geven verbluffende resultaten!

GLYCOLPEELING

Een glycolpeeling heeft als eigenschap dat deze de huid diep reinigt.

Het zuur heeft een anti oxidante werking wat ontstekingsremmend werkt. Heel goed dus voor een onzuivere of acne-huid.

Daarnaast heeft glycolzuur ook een goede hydraterende werking. Ook werkt glycolzuur in de diepere huidlagen door de huid te stimuleren om collageen en elastine aan te maken.

De huidstructuur verbetert door een glycolpeeling aanzienlijk! 

TcA Peeling

Een TCA peeling is een van de meest intensieve peelings. Deze is voor verschillende huiden in te zetten. TCA komt diep in de huid en is een effectieve peeling.                                                        

Meestal gaat de huid na de peeling een dag of 4 flink schilferen en vervellen. Maar daarna ervaar je deze 5 fantastische voordelen van een TCA peeling:

* je huid krijgt een frisse energieke uitstraling

* de structuur van je huid verbeterd enorm, denk aan bijvoorbeeld verfijnen van grove poriën

* fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen

* een onzuivere huid met veel talg en/of ontstekingen wordt rustiger

* huidoneffenheden verminderen, zoals pigmentvlekken

Botanical Peeling

De Botanical peeling heeft een zeer goede werking bij huiden met Rosacea. Ook is dit een peeling die wij inzetten als voorbereidende peeling in behandeltrajecten voor huidverbetering. 

De Botanical peeling is een milde peeling met een mix van fruitzuren en glycolzuur.