PERMANENTE MAKE UP

ALTIJD EN OVERAL PERFECT ZITTENDE MAKE UP

Professional in Rotterdam

BEAUTY CENTRE ANKE:
GESPECIALISEERD IN PERMANENTE MAKE UP

Permanente make-up is het credo van deze tijd en dat betekent, mits het goed wordt aangebracht, veel voordeel. Al sinds lange tijd wordt in ons instituut permanent make-up met succes aangebracht. Na diverse trainingen en opleidingen is de permanent make-up al jaren een van onze specialisaties en mede dankzij mond-tot-mond reclame van onze klanten neemt de vraag dan ook een enorme vlucht.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up, ook wel bekend als cosmetische tatoeage, is een revolutionaire techniek die het mogelijk maakt om make-up langdurig aan te brengen. Met behulp van een speciale naald en pigment worden kleine kleurdeeltjes in de bovenste lagen van de huid ingebracht, waardoor het effect van make-up wordt gecreëerd. Dit kan variëren van het definiëren van wenkbrauwen tot het accentueren van lippen en het creëren van eyeliner.

Veel mensen kiezen voor permanente make-up als een praktische oplossing voor hun dagelijkse make-uproutine. Het biedt immers vele voordelen ten opzichte van traditionele make-up. 

Permanent make-up is een uitkomst voor hem/haar die;

 • Brildragend is en daardoor niet makkelijk de make-up kan aanbrengen.
 • Kampt met haarverlies van wenkbrauwen.
 • Geen vaste hand heeft voor het aanbrengen van een mooie wenkbrauw of eyeliner.
 • Geen oogpotlood kan verdragen.
 • Strakke lipcontouren wil.
 • Nauwelijks nog eigen wenkbrauwen heeft.
 • Veel sport.

Het belangrijkste kenmerk van permanente make-up is dat het resultaat natuurlijk oogt. Een ervaren specialist zal altijd rekening houden met jouw individuele wensen en gezichtsstructuur om ervoor te zorgen dat de aangebrachte pigmenten perfect aansluiten bij je eigen haarkleur, huidtint en gezichtsvorm. Hierdoor krijg je een subtiele maar prachtige resultaat dat past bij jouw persoonlijkheid en uitstraling

De 5 voordelen van permanente make-up:

 1. Tijdbesparing: Een van de grootste voordelen van permanente make-up is dat het je tijd bespaart in je dagelijkse schoonheidsroutine. Je hoeft niet langer kostbare minuten te besteden aan het perfect aanbrengen van eyeliner, wenkbrauwen of lippenstift. Met permanente make-up sta je elke ochtend op met een frisse en verzorgde look, klaar om de dag te beginnen.
 2. Natuurlijk ogend resultaat: er wordt rekening gehouden met jouw individuele wensen en gezichtsstructuur om ervoor te zorgen dat de permanent aangebrachte pigmenten er natuurlijk uitzien en passen bij jouw unieke uitstraling. Het resultaat is een subtiele maar prachtige look die de schoonheid van je gezicht versterkt.
 3. Langdurig resultaat: Traditionele make-up kan gedurende de dag vervagen, uitlopen of vlekken veroorzaken, vooral bij activiteiten zoals sporten of zwemmen. Permanente make-up daarentegen blijft langdurig zitten zonder dat het vervaagt of uitloopt, waardoor je er altijd op je best uitziet, zelfs na een drukke dag.
 4. Allergievriendelijk: Veel mensen hebben last van allergieën of gevoelige huidreacties door het gebruik van traditionele cosmetica. Permanente make-up maakt gebruik van hypoallergene pigmenten en is daarom geschikt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.
 5. Gemak en gemakkelijk onderhoud: Met permanente make-up hoef je je geen zorgen te maken over het bijwerken of verwijderen van make-up gedurende de dag. Je kunt eenvoudigweg genieten van een zorgeloze dag, wetende dat je er altijd op je best uitziet.

Als je meer wilt weten over permanente make-up of specifieke vragen hebt, klik dan op de button met  vragen en antwoorden over permanente make-up.

IS PERMANENTE MAKE-UP VEILIG?

De PMU wordt aangebracht door middel van veilige geavanceerde apparatuur. De pigmenten die gebruikt worden zijn hypoallergeen getest en voorzien van keuringscertificaten. Er wordt uiterst steriel gewerkt en we zijn in het bezit van een hygiëne goedkeuring van de GGD.

IS PERMANENTE MAKE-UP IETS VOOR U?

Maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk consult. Wij vertellen u graag of de behandeling voor u mogelijk is, wat u kunt verwachten en geven u tips en adviezen voor na de behandeling. Ook zullen wij u enkele vragen stellen over de gezondheid van de huid.

WELKE PERMANENTE MAKE-UP BEHANDELINGEN ZIJN ER MOGELIJK?

 • Wenkbrauwen
 • Eyeliner onder en boven ooglid
 • Eyeliner boven ooglid
 • Eyeliner onder ooglid
 • Lipliner

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Permanente make-up is ontworpen om lang mee te gaan. Afhankelijk van verschillende factoren, zoals huidtype, levensstijl en blootstelling aan de zon, kan permanente make-up tot 3-5 jaar blijven zitten voordat het vervagen begint. 

Tussentijds kan worden gekozen voor een opfrisbehandeling om de kleur weer intenser te maken.

Je kunt hier een afspraak maken voor een intakegesprek. De kosten voor een intakegesprek zijn €35,00. 

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een beslissing die bij jou past.

Veelgestelde vragen over permanente make-up.

Als je overweegt om permanente make-up te laten aanbrengen, kunnen er verschillende vragen in je opkomen. Wij beantwoorden  enkele van de meest gestelde vragen om je te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing: