[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1591100116437{margin-top: -50px !important;padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://www.ankebeautycentre.nl/wp-content/uploads/2020/06/wimpers.jpg?id=354) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1591100290375{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;}” el_class=”whitetxt”][vc_column_text]

Wimperverlenging

Bij een wimperverlenging worden er nepwimpers, ook wel valse wimpers, aan de eigen wimpers of oogleden vastgemaakt. Een wimperverlenging geeft een prachtige natural look aan je wimpers!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

HOE WERKT EEN WIMPERVERLENGING?

Er zijn verschillende methodes om een wimperverlenging uit te voeren. Binnen de instituten van Anke Beauty Centre gebruiken wij de one by one methode om een wimperverlenging toe te passen. Deze manier is een veel gebruikte methode binnen de beautywereld. Op iedere wimper van uw oog wordt haartje voor haartje een wimperhaartje geplakt. Deze wimperhaartjes zijn zacht, flexibel en hebben van zichzelf een natuurlijke curve.

Er zijn verschillende soorten wimperhaartjes die je kunt kiezen. Op deze manier kun je, door de wimperbehandeling, je eigen look bepalen. Ben je bijvoorbeeld gewend om veel mascara te gebruiken, dan kan het soort wimperhaar wat donkerder worden gekozen. Je kunt dus de lengte, dikte en volume en zelfs de curve (krul) zelf bepalen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”344″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”360″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeInLeft”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

WIMPERVERLENGING DOOR SPECIALISTEN

Wimperverlenging is een zeer secuur en specialistisch werk. De beautyspecialisten die bij ons de wimperverlenging uitvoeren, hebben hiervoor een goede opleiding gevolgd.

De eerste keer dat u uw wimpers gaat verlengen zal onze specialist ongeveer 1,5 tot 2 uur bezig zijn. De daadwerkelijke wimperverlenging wordt voorafgegaan aan een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek worden de mogelijkheden van wimperverlenging uitgelegd en we gaan dieper in op uw wensen. Daarna lig je op een heerlijk verwarmde stoel terwijl onze specialist de wimperverlenging uitvoert!

[/vc_column_text][vc_column_text]

REFILL WIMPERVERLENGING

Om de 2 tot 4 weken is een refill van de wimpers nodig. Met deze refill zul je de wimpers als het ware aan. De wimpers, die tijdens de wimperverlenging zijn aangebracht, vallen namelijk op een natuurlijke manier uit. Dit is een geleidelijk proces.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]