Laat mij raden, je hebt liever een energieke uitstraling dan een vermoeide blik toch?

Ik heb al heel wat mensen horen zeggen; “van botox krijg je zo’n raar gezicht”.
Of zelfs, ik heb geen behoefte mij te laten “verminken”.
Of, moet je die BN’ers zien, ze hebben geen echt gezicht meer.
Of, niks voor mij al die troep, ik heb mensen gezien met zo’n plastic gezicht.

Tja, gedeeltelijk heb je gelijk. Immers overdaad schaadt  is een oud gezegde. Maar wat als je al een tijd lang een vermoeide blik ziet als je (meestal onverwachts) jezelf in de ogen kijkt? Wat als  mensen vragen of je moe bent, terwijl jij je van niets bewust bent? Wat als de fronsrimpel zo diep wordt, dat hij zelfs, wanneer je daar je best voor doet niet meer verdwijnt?

Ken je dat; gekke bekken trekken voor de spiegel in de hoop dat het er op de een of andere manier een beetje acceptabel wordt? Ja toch?  Maar, als je dat nou zo vervelend vindt en ik je vertel, dat een klein prikje met botox de oplossing biedt voor bovenstaande vragen! En als ik je vertel dat botox echt geen kwaad kan en bovendien na enkele maanden vanzelf minder wordt! En als ik je beloof dat je juist, wanneer je de botox preventief gebruikt, diepe rimpels voorkomt!

Met jarenlange ervaring in het behandelen van de huid, kan ik je dit alles met stellige zekerheid beloven. En weet je wat het leukste is? Na enkele botox prikjes merkt niemand in je omgeving dit op. Mensen zullen niet meer vragen of je moe bent, maar vragen of je net van vakantie terug bent omdat je er zo uitgerust uit ziet.

Botox is niet voor niets een tophit in onze instituten.
Is botox iets voor jou? In de beauty instituten van Beauty Centre Anke zijn er verschillende botox behandelingen mogelijk.

Anke

MEEST RECENTE TIPS