telefoon icoon
mail icoon

Word anke’s Beauty member en krijg de royal treatment

Lees meer

Doe de huidtypetest!

Crèmes, lotions en andere verzorgingsproducten zijn dikwijls afgestemd op een bepaald huidtype, zoals een droge, gecombineerde of vette huid. Maar, hoe weet u welk huidtype u heeft en hoe herken en verzorgt u dat type? En kan uw huidtype veranderen? Hieronder veel meer informatie over uw hoe u uw huidtype kunt herkennen. Indien u professioneel advies wenst, kunnen wij u een gratis huidanalyse aanbieden in een van onze instituten.

Doe de huidtypetest van Anke Beauty Centre

[Klik hier voor een grotere versie]

 

Veel verzorgingsproducten zijn afgestemd op een bepaalde huidtype. En dat is verwarrend wanneer u niet weet welk huidtype je hebt! Gebruik je het verkeerde product, dan heeft dat soms pijnlijk zichtbare gevolgen voor je huid. Zo wordt een droge huid trekkerig en schilferig van een lotion die bestemd is voor een vette huid en krijgt iemand met een vette huid (meer) pukkeltjes en verstopte poriën bij gebruik van een crème die bestemd is voor een droge huid

Daarnaast kan je huidtype ook nog eens veranderen. Zo hebben mensen tijdens de puberteit last van een vette huid, maar wordt deze later weer droog. Ook medicijngebruik, weersinvloeden en seizoenswisselingen kunnen uw huidtype (tijdelijk) veranderen. Even uw huidtype checken dus! Dat kan heel makkelijk in het volgende schema.

Met de juiste huidverzorging (zowel producten als behandelingen) bereikt u dat de huid er gezond en stralend uitziet!

Normale huid!
Uw huid laat zich het makkelijkst verzorgen van alle huidtypes! Toch is het belangrijk goede crèmes en producten te gebruiken. Zo gaat u huidveroudering tegen en blijft uw huid gezond en mooi.

Gecombineerde huid!
Dit huidtype heet ook wel gemengde huid. Vooral de huid rond uw T- zone (kin, neus en voorhoofd) is vet, de huid op uw wangen meestal normaal of minder vet. Het is daarom niet slim om ook uw wangen te behandelen met producten voor een vette huid. Die werken namelijk uitdrogend, en dat is niet alleen oncomfortabel, het bevorderd ook de veroudering van uw huid. Maar, ook voor dit type bestaan verzorgingsproducten! U komt al ver met een goede crème en de juiste reiniging en lotion

Vette huid!
Een glimmende huid met zichtbare poriën? Uw huid is vet! Dat heeft zo zijn nadelen; de poriën van de vette huid raken sneller verstopt, waardoor u last kunt krijgen van onregelmatigheden als pukkeltjes en puistjes. Voor uw huidtype zijn er speciale verzorgingsproducten en tips.

Droge of gevoelige huid!
Hier staan ze onder een kopje, omdat deze huidtypes een aantal overeenkomsten hebben. Zo reageren beide huidtypes snel geïrriteerd op cosmetica waar alcohol of sterke chemicaliën in zijn verwerkt. De droge huid herkent u aan een trekkerig gevoel of schilfertjes. Ze heeft behoefte aan hydratatie, vocht en voornamelijk lipiden. De gevoelige huid heeft snel last van wind en kou en verbrand snel in de zon. Speciaal voor dit huidtype wordt cosmetica gemaakt die niet irriteert.

Ook een gezonde leefstijl, voeding en supplementen dragen bij aan een stralende huid. Maar hierover zullen wij u binnenkort informeren.

Bent u benieuwd naar uw huidtype en het juiste advies?
skeyndor_ankebeautycentreDoor middel van de skinanalyser laten wij uw huid vele malen vergroot zien. Aan de hand van wat er te zien is, krijgt u een passend en persoonlijk behandel- en productadvies. Normaal kost de huidanalyse (duurt minimaal 30 minuten) € 25,00.
Tot 30 juni is de test gratis. U kunt ervan op aan dat u uitsluitend geadviseerd wordt door een van onze beautyspecialisten met een gedegen opleiding.
Door de onderstaande vragen te beantwoorden

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vestiging*

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief