Belinda

Mijn huid ziet er veel rustiger uit

Na jaren met klachten over mijn huid, onder andere een vurige rode huid, te hebben gelopen. Bleek dat ik rosacea had. Bij Anke beautycentre hebben ze een plan gemaakt om de klachten te verminderen. De behandelingen werken heel goed, de roodheid van mijn huid is bijna  weg en mijn huid ziet er veel rustiger uit. Ik loop weer met een zekerde gevoel rond.

Adri

Bij elk bezoek aan Beautycentre Anke voel ik mij lekker in de watten gelegd, heerlijke gezichtsbehandelingen en altijd goed advies en niet te vergeten: heerlijke koffie.

Joyce

Ik heb door Anke mijn wenkbrouwen laten doen en die zien er heel natuurlijk uit en kan het iedereen aanraden !!!

Kim

Iedere behandeling is hoogwaardig en wordt uitgevoerd met aandacht en rust! Anke’s beautycentre is een salon in het topsegment. Ze werken met heerlijke producten en deskundig personeel!

Petra

Recent ultrashape en endermologieprogramma afgerond en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Buikvolume afgenomen en huid lekker soepel geworden. Daarnaast eerlijk en goed advies gekregen. Ik ga vol vertrouwen met de overige behandelingen verder. Dankjewel Anke en team!

Priscilla

Vandaag gezicht behandeling gehad en het was echt heerlijk! Ze geven je goeie advies en zeggen duidelijk wat ze gaan doen bij de behandeling, het was voor mij allemaal duidelijk en ben helemaal weer blij! Tot snel weer

Saskia

Afgelopen woensdag heb ik na 3 weken wederom mijn nagels laten doen met Gellak bij Beauty Centre Anke in Barendrecht. Mijn echte nagels blijven kort en kunstnagels vond ik niet prettig zitten. Dit is de oplossing voor mij. Het blijft 3 weken perfect zitten en mijn echte nagels worden nu ook wat langer en zien er nu altijd verzorgd uit. Bedankt top!

NU IK EROVER NADENK, KOM IK AL 18 JAAR BIJ ANKE.

Ik ging, voordat ik bij Anke terecht kwam al naar de schoonheidsspecialiste. Zo ongeveer vanaf mijn 28e  jaar. Ik had destijds een onrustige huid met vlekjes. Ik kwam erachter dat de schoonheidsspecialiste die ik toen had perfect was voor de “basis”.

Al had Ik niet het gevoel dat zij echt wist hoe de vlekjes en onrustige huid die ik toen had gericht kon behandelen. Toen zij ermee stopte, wist ik al dat er een mooi instituut geopend was bij de Hesseplaats (Rotterdam). Ook was Anke inmiddels al een bekende naam in de omgeving.

Ik vond het instituut er professioneel uitzien. Dat was voor mij een goede reden om een afspraak te maken. De entourage, de direct opvallende professionaliteit en de veelzijdigheid maakte meteen indruk. De medewerkers van Anke zijn stuk voor stuk professionals. Bovendien speelde de persoonlijke benadering ontzettend mee.

Ik ben dan ook nooit meer weggegaan bij Anke. Zelfs, toen ik verhuisde naar Tiel ben ik blijven komen. Gelukkig heeft Anke inmiddels (alweer 11 jaar) een instituut in Barendrecht, waardoor de reistijd iets korter is voor mij. (Ik woon nabij Tiel). Ik heb het er zelfs voor over om wekelijks heen te rijden als ik een kuurbehandeling wil doen. De openingstijden zijn ruim waardoor dit goed te combineren is met mijn drukke baan.

Ik vind het heel prettig dat in de 18 jaar dat ik nu bij Anke kom een vaste medewerker heb. Medewerkers blijven doorgaans lang bij Anke werken en rouleren ook nog eens in beide instituten.

Ik heb de ervaring, dat er over de organisatie is nagedacht. Ik ervaar een sterk gevoel van meerwaarde bij dit instituut. Je merkt dat er een plan achter zit en dat er met je wordt mee gedacht.

Tijdens deze fase van mijn leeftijd met de daarbij behorende problematieken hoef ik niet naar een ander. Zo heb ik nu bijvoorbeeld wat pigmentvlekjes. Die worden meteen met resultaat aangepakt. Het aanbod bij huidveroudering is zeer groot. Wat ik prettig vind is dat er een haalbaar resultaat wordt geschetst. Ik google natuurlijk ook weleens op bepaalde leeftijd gerelateerde huidproblemen. Daar vind ik dan een breedspectrum aan behandelingen, maar altijd met een te veel belovend resultaat. Ik merk dat Anke alles wat zij aanbiedt heeft getest en goed heeft onderzocht.

Dat geeft mij alle vertrouwen.

Wat ik mooi vind is de slogan die overal te lezen is. “We ‘ll make you shine”. Hier is niks te veel mee gezegd. Zij zorgen voor zelfvertrouwen en ontspanning. Het totale plaatje is mogelijk. Zelfs tijdens het afvallen ben ik op zeer professionele wijze ondersteund bij Anke. En dan nog iets wat ik wil noemen is, dat ik botox altijd doodeng vond. Totdat Anke mij adviseerde om eens een intakegesprek te doen bij de arts die spreekuur houdt in haar instituten. Ik was meteen om. Wat daarbij een grote rol speelde is, dat Anke zelf tijdens het arts consult aanwezig is. Dat geeft mij alle vertrouwen. Daarbij komt dat een van de jongere medewerkers vertelde dat zij ook botox voor haar voorhoofd liet doen. Toen was ik helemaal om.

Mijn functie in het bedrijfsleven vraagt om zelfvertrouwen. Een goede uitstraling helpt mij daar enorm bij. Zoveel zelfs dat ik het ervoor over heb om uit Tiel te komen naar dit mooie instituut.

Maria (nabij Tiel) 

WAT IK ZO LEUK EN PROFESSIONEEL VIND, IS DAT IK MET EEN HUIDANALYSE KAN MEEKIJKEN

Inmiddels kom ik alweer heel wat jaren bij Anke. Ik ben er terecht gekomen omdat mijn schoonheidsspecialiste destijds ging verhuizen. Ik ben gewoon gaan googelen en vond Anke’s instituut. Ik heb geen moment getwijfeld om een afspraak te maken. De website zag er heel goed uit. Meteen merkte ik dat er veel meer aangeboden werd dan bij mijn schoonheidsspecialiste hiervoor, die vanuit huis werkte.

 

Echt huidproblemen heb ik niet, maar ik vind dat ik goed voor mijn huid moet zorgen. Ik ben zelf niet zo ondernemend in het zoeken naar goede producten en behandelingen. Dat komt ook omdat ik niet precies weet wat ik zou moeten kiezen. En ik ben niet van het uitproberen. Ik wil gewoon iets goeds.

 

Toen ik voor de eerste keer bij het instituut van Anke een afspraak maakte, constateerde ik meteen dat dit veel professioneler was dan wat ik gewend was. Daarbij ging ik voorheen ook regelmatig naar een sauna, waar ik dan een afspraak voor een gezichtsbehandeling maakte. Daar was ik niet altijd tevreden over. De steeds wisselende schoonheidsspecialisten wisten ook niet wat ik nodig had. Er was niet zo’n goed systeem als bij Anke, waar alles van de klant keurig wordt bijgehouden. Ze weten daar precies wat ik nodig heb. Ik hoef dan ook niks uit te leggen.

 

Wat ik zo leuk en professioneel vind, is dat ik met een huidanalyse kan meekijken. Laatst had de specialiste die mij altijd behandeld, vooraf een bepaalde behandeling een analyse gemaakt van mijn huid en vervolgens na de behandeling. Dan zie je pas goed wat het allemaal voor je doet. Immers, in de spiegel zie ik nu geen spectaculaire verschillen meer. Maar dat komt omdat ik alles nu zo goed bij houd.

 

Met grote regelmaat maak ik afspraken voor zowel schoonheidsbehandelingen als manicure en pedicure. Ik durf het nu ook aan om Permanent Make-up voor mijn wenkbrauwen te gaan doen. Dat zegt wel iets over dit instituut. Ik ben nl. best kritisch hoor.


Pauline

IK ZIE NIET ALLEEN EEN GEWELDIG RESULTAAT, MAAR IK KNAP ER ZO ONTZETTEND VAN OP.

Ik was een zeer tevreden klant bij Anke. Totdat ik in 2007 geconfronteerd werd met een ziekte waardoor ik de behandelingen tijdelijk moest staken. Tot mijn spijt heb ik daarna de boel eigenlijk laten versloffen. Het kwam er gewoon niet van. Tot twee jaar geleden. Ik was net met pensioen en inmiddels helemaal hersteld, en ik dacht bij mezelf;  Waarom niet?

Ik ging langs bij het instituut in Rotterdam, waar ik woon en waar Anke al heel lang gevestigd is. Toevallig sprak ik Anke zelf. Ik vertelde haar dat ik na heel lang de draad weer wilde oppakken. Anke vroeg wat ik als eerste wilde aanpakken.

Aangezien ik inmiddels nogal wat overbeharing had, vroeg ik wat zij daaraan kon doen. En oh jaa, pigmentvlekken had ik inmiddels ook. Nadat Anke vertelde dat dit allemaal niet zomaar in 1 behandeling kon worden opgelost, was ik eigenlijk boos op mezelf omdat ik het zo ver had laten komen. Maar, ik werd gerustgesteld. Anke nodigde mij uit voor een intakegesprek zodat er een gericht plan op maat kon worden gemaakt, waarbij ikzelf mijn prioriteit kon stellen. Dat heb ik gedaan en inmiddels ben ik alweer zover dat mijn huidverzorging weer op de rit is. Daar ben ik heel erg blij mee.

Wat zo fijn is bij dit instituut, dat de schoonheidsspecialist die mij behandeld, mij zo goed begeleid. Zij vertelt wat het beste voor mij is. Daarom verzorg ik mijn huid nu veel beter. Ik voel mij wat dat betreft vaak een onbenul bij zoveel deskundigheid dus laat ik het graag aan hen over.

Ik zie niet alleen een geweldig resultaat, maar ik knap er zo ontzettend van op. Ik plan de middag van mijn afspraak niets anders meer. Zo kan ik nog heerlijk nagenieten van de ontspanning die het mij brengt.

Hanny uit Rotterdam

ER WAS METEEN EEN KLIK. IK HAD EN HEB NOG STEEDS EEN HEEL GOED GEVOEL.

Voordat ik bij Anke kwam (nu ongeveer 14 jaar geleden) deed ik eigenlijk weinig of zeg maar bijna niets aan huidverzorging. Ja ik smeerde wel wat, maar wist dan ook niet of dit goed was voor mij. Al kwam ik wel op een leeftijd dat ik besefte nodig iets te moeten doen aan huidverzorging.

Ik wilde er niet oud en onverzorgd uit gaan zien. In het dorp waar ik woon (Woerden) wilde ik niet naar een schoonheidsspecialiste gaan. Ten 1e kon ik daar niet echt een professioneel instituut vinden en ten 2e wilde ik absoluut niet dat dorpsgenoten wisten waar ik naar toe zou gaan.
Ik had destijds een bedrijf te runnen met 200 personeelsleden. Was dus erg druk. Daarbij reisde ik veel naar het buitenland. Tijdens het googelen naar schoonheidsinstituten kwam ik bij de Beauty Centre’s van Anke uit. Dit stond mij meteen aan.

Mede vanwege de locatie. Deze bevond zich vlak langs de snelweg. Was dus zeer goed te bereiken. De openingstijden waren en zijn ook nog eens ruim, wat heel goed bij mijn drukke leven past. Ik maakte mijn eerste afspraak en ontmoette Anke. Er was meteen een klik. Ik had en heb nog steeds een heel goed gevoel.

Bovendien was ik zeer onder de indruk van de innovatieve manier van behandelen in vergelijking met andere schoonheidsspecialisten. Er wordt echt vernieuwend en verantwoord gewerkt. Anke is heel serieus hierin. Ik kan ook altijd rekenen op de vertrouwde handen van een vaste medewerker. Zij weet mij bijzonder goed en snel op mijn gemak te stellen als ik weer eens heel druk ben en eigenlijk de rust niet wil nemen voor de behandeling. Echt, zodra ik ga liggen ben ik stil en ontspan mij volledig.

Ik blijf bij Anke, gewoon omdat het mij zo’n goed doet. Het is natuurlijk niet te meten of het door de goede behandelingen komt dat iedereen mij minimaal 10 jaar jonger schat, maar voor mij is dat nou juist het gevolg van de professionele aanpak en gerichte huidverzorging.

Trudy