telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Klantervaringen

Laserbehandeling Linda (28)


In mijn tienerjaren ging de hoeveelheid haren op mijn kin mij irriteren en verwijderde ik deze met een pincet. Naarmate ik ouder werd, groeiden de haren sneller en werden de haren donkerder en dikker. Met als resultaat dat ik tot voor kort bijna iedere dag met een pincet in de weer was om alle ontsierde haren weg te halen. Al langer liep ik met het idee hier definitief iets aan te doen. Mijn aankomende trouwdag was hierbij een goede stok achter de deur. Want op foto’s wilde ik me geen zorgen hoeven maken of er haargroei te zien is.

Voor mijn intakegesprek met Anke heb ik alle haren op mijn kin laten staan. Ik schrok er zelf van hoeveel het inmiddels was en schaamde me dood; binnen een week leek ik net een man met baardgroei. Anke gaf aan dat de laser geschikt is voor mij en legde uit wat het precies inhoudt. Ik mocht geen pincet meer gebruiken, maar alleen scheren, om zo de haarzakjes intact te laten, alvorens definitief vernietigd te worden door de laser.

De eerste twee behandelingen waren behoorlijk pijnlijk, doordat de haren zo dicht bij elkaar groeiden. Met één laserstraal werden meerdere haren tegelijk geraakt. Na de behandeling bleef een branderig gevoel over en na de tweede behandeling heb ik drie dagen last gehad van kleine trekkerige wondjes. Maar na die twee behandelingen werd duidelijk waar ik dit voor gedaan had: beduidend minder haargroei op mijn kin.

Natuurlijk zijn niet alle haartjes in een keer weg; afhankelijk van de groeifase waar een haar zich in bevindt wordt het haarzakje vernietigd. Daarom ga ik om de vier weken terug om de haartjes die er nog zitten te laten behandelen. Op dit moment heb ik vier behandelingen achter de rug. De laatste twee behandelingen waren lang niet zo pijnlijk als de eerste twee.

Nog één of twee behandelingen voor mijn trouwdag en dan stop ik even. Want voor mijn grote dag wil ik nog een kleurtje krijgen onder de zonnebank en tijdens de behandelingen mag dit niet. Dan heb ik er vijf of zes behandelingen op zitten en dan is alle vervelende haargroei grotendeels verleden tijd.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief