DNA-onderzoek om af te vallen

Wat heb jij tot nu toe gedaan om af te vallen?

Hennie is al sinds lange tijd een goede klant bij een van mijn schoonheidsinstituten. Zij heeft de afgelopen jaren bijna alle diëten gevolgd om slanker te kunnen zijn. Het hielp eigenlijk altijd. Maar telkens stabiliseerde haar gewicht op een bepaald moment. Op dat punt gekomen werd het zelfs geen gram minder meer. Zelfs intensief sporten hielp er niet aan mee. De kilo’s komen er gewoon weer bij en zelfs meer dan ervoor. Zo vertelde Hennie op een keer, dat ze zich niet fit meer voelt en ’s avonds uitgeput op de bank valt en dan de drang tot snaaien niet kan weerstaan. Het voelt als een zwaktebod vertelde zij.

Is het gevoel van Hennie herkenbaar voor jou?

Herken je dit, dat telkens wanneer zich een nieuw wonderdieet aankondigt jij de illusie hebt dat dit zeker gaat lukken? Maar stel dat je op deze manier blijft doorgaan. Steeds maar weer een ander dieet en nog vaker naar de sportschool, nog meer wandelen in de hoop dat het nu wel lukt. Jammer genoeg zien wij dit gedrag telkens weer resulteren in teleurstelling. Je voelt je eigenlijk continue mislukken. Je krijgt de schrik wanneer het zomer wordt, want in een dun jurkje lijken de rolletjes nog veel erger.

Er is dus voor niemand een standaardrecept om af te vallen!

Wat je probeert is je overgewicht op te lossen met een dieet. Maar dat gaat de meesten niet lukken. Bij elk nieuw dieetplan heb je de illusie dat het nu wel gaat lukken. Immers anderen beweerden hier heel succesvol mee te zijn. Je voelt je eigenlijk continue mislukken.

Maar het ligt dikwijls ook niet aan jou dat het niet lukt. Er is nl. geen dieet dat iedereen past. De waarheid is dat overgewicht genetische bepaald wordt.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het stofwisselingsproces bij iedereen anders verloopt. Daardoor ontwikkelen zich verschillende genetische (meta)- typen. Ieder meta-type verwerkt voedingsmiddelen (koolhydraten, eiwitten en vetten) daarom anders.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat door afstemming van voeding en sportactiviteiten op jouw meta-type jij duurzaam en succesvol kunt afvallen met het Meta Check concept. Meta Check is een genetische analyse van jouw stofwisseling.

Jouw DNA, Jouw Dieet.

Wat houdt de metacheck in;

Pas wanneer je persoonlijke meta-type is bepaald kun je jouw voeding en sportactiviteit afstemmen op je genetische aanleg. De resultaten van de Meta Check, ontwikkeld door wetenschappers worden geleverd als een eenvoudige en begrijpelijke weergaven van jouw meta-type zodat je kunt eten wat bij je past.

We onderscheiden vier verschillende meta-typen die de hoofdbestanddelen van je voeding (koolhydraten, eiwitten en vetten) op een verschillende manier verwerken.

De vier verschillende meta-types: Alpha, Beta, Gamma en Delta. Elk van deze vier types verwerkt in principe de macronutrieten in voedsel anders.

Daarnaast is er voor elk meta-type een andere sportvariant nl. E voor Endurance of S voor Speed. Deze twee sportvarianten resulteren in verschillend calorieverbruik afhankelijk van het type.

Hoe werkt het?

  • 1e consult met uitleg over de procedure en het afnemen van een monster (wangslijmvlies)
  • versturen van het sample naar het lab
  • analyse en afleveren van de resultaten
  • vervolgconsult

Tijdens het eerste consult laten wij een eenvoudige en begrijpelijke presentatie zien met een voorbeeld van test resultaten. Wij nemen een beetje wangslijmvlies af door middel van een wattenstaafje wat u diverse keren aan de binnenkant van de wang strijkt.

Dit resultaat wordt in een speciaal daarvoor bestemd buisje met een eigen code voor elke cliënt verstuurd naar het lab. Er komt dus geen naam bij te staan. De analyse duurt ongeveer 2 tot 3 weken en wordt in een versleuteld bericht naar ons gestuurd. Wij kunnen dit bericht uitsluitend met een speciale code openen.

Wanneer de testresultaten zijn afgeleverd volgt uw tweede consult waarin wij uw persoonlijke testresultaten bespreken. U krijgt de resultaten als naslagwerk mee.

De onderzoeksresultaten illustreren dat algemene aanbevelingen zoals “low-carb” niet voor iedereen nuttig zijn om af te vallen. Er is zelfs een grote behoefte aan geïndividualiseerde gewichtsverlies therapieën op basis van de persoonlijke eigenschappen van de cliënt en vooral op basis van uw meta-type.

Daarom is het noodzakelijk om te concentreren op de genetica van elk individu bij het maken van een programma voor gewichtsverlies.

Wat kan de Meta Check methode voor jou betekenen?

Natuurlijk kun je vrijblijvend onderzoeken of de Meta Check voor jou een oplossing is. Plaats onderaan deze pagina je verzoek tot een gratis telefonische analyse in. Deze glasheldere analyse maakt het je makkelijker om te onderzoeken of deze wetenschappelijk bewezen methode jou kan helpen voorgoed af te rekenen met overgewicht.

De voordelen van het Meta Check concept;

Voedingsportaal

Op het voedingsportaal vindt iedereen die advies zoekt receptsuggesties die aangepast zijn aan jouw caloriebehoefte. Maar er staan ook dieet-en voedingsprogramma’s die aangepast zijn aan jouw meta-type en caloriebehoefte. Hierbij houden we niet alleen rekening met jouw meta-type maar ook met jouw persoonlijke kenmerken zoals geslacht, leeftijd, gewicht en lichamelijke activiteiten.

Revolutionaire maaltijdvervanger

De meta Shake is een unieke maaltijdvervanger voor elk metatype dat past bij jouw individuele genetische aanleg. Het maakt afvallen in het turbulente en tijdrovende dagelijkse leven makkelijker.

Vooral in stressvolle situaties is het een uitstekend alternatief voor uw meta-type maaltijden

De voordelen

De Meta Shake met echte vanille bevat geen enkele additieven en is lactosevrij, glutenvrij en geschikt voor vegetariërs. De shake bevat veel vezels wat het gevoel van verzadiging verhoogt en leidt tot een natuurlijke spijsvertering. Bovendien bevat het de noodzakelijke vitamines mineralen en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft voor een gebalanceerd dieet dat past bij jouw meta-type.

Hoe gebruik je de Meta Shake

Je kunt gedurende de dag 2 maaltijden vervangen. Wanneer je het streefgewicht hebt bereikt en het stabiel wilt houden kun je 1 maaltijd per dag vervangen.

Ik wil graag een gratis telefonische analyse

DNA Dieet

U ontvangt vooraf een mail met voorstellen voor een belafspraak waarop u kunt reageren.