telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Micro Dermabrasie

Microdermabrasie wordt veel toegepast voor het verzachten van kleine (acne)littekens, oppervlakkige rimpels, en pigmentvlekken. De behandeling is pijnloos en zacht. Het apparaat bevat een diamanten kopje dat uiteraard afneembaar is en dat na behandeling van de huid vakkundig wordt gesteriliseerd.

Soms kan de behandelde huid wat lichter van kleur worden. Meestal is de huid na de behandeling licht rood van kleur. In beide gevallen is dit van tijdelijke aard. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid goed schoongemaakt. De dode huidcellen worden met het apparaat verwijderd. Daarna voelt de huid soepel en zacht aan,  en ziet er fris en schoon uit.

Na de behandeling wordt een zon-beschermende crème aangeraden met minimaal factor 30, maar bij voorkeur factor 50. Om pigmentvlekken te voorkomen is het belangrijk de door de specialiste geadviseerde huidverzorging aan te schaffen. Ook moet de huid na deze behandeling voorzien worden van vochthoudende producten, bij voorkeur Hyaluron- houdende crèmes.

De microdermabrasie heeft het mooiste resultaat als het in kuurvorm wordt toegepast, in combinatie met de juiste huidverzorging.

Dermabrasie met cryo techniek € 95,00 per behandeling
Kuur van 3 behandelingen (gratis serum en 10ml somi) € 285,00
   
   


Productadvies voor thuisgebruik tijdens de kuur wordt afgestemd op uw persoonlijke huidconditie.

Meer informatie over Microdermabrasie

Graag adviseren wij u persoonlijk over Microdermabrasie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, onze contactgegevens vindt u op de contactpagina.

U kunt voor Microdermabrasie vrijblijvend een afspraak maken bij al onze filialen. Dit intake en huidadviesgesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief