Binnenkort beschikbaar.

Mooimakers

Botox & Fillers, permanente make-up

COSMETISCHE CHIRURGIE, INJECTABLES en SPATADEREN

Kleine ingrepen zoals spataderen zonder complicaties en het behandelen van rimpels met injectables kunnen in een van onze instituten plaatsvinden. De arts maakt een persoonlijk behandelplan en bespreekt met u welke methode het meest geschikt is. De behandeling kan in de meeste gevallen meteen plaatsvinden.

Permanente make-up

Permanente make-up is het credo van deze tijd en dat betekent, mits het goed wordt aangebracht, veel voordeel. Al sinds lange tijd wordt in ons instituut permanent make-up met succes aangebracht. Na diverse trainingen en opleidingen is de permanent make-up al jaren een van onze specialisaties en mede dankzij mond-tot-mond reclame van onze klanten neemt de vraag dan ook een enorme vlucht.

“Ben je klaar met scheve wenkbrauwen en altijd in de weer te zijn met een wenkbrauwpotlood?

“Ben je klaar met scheve wenkbrauwen en altijd in de weer te zijn met een wenkbrauwpotlood? Dunne rafelige lipcontouren waar de lippenstift in de plooitjes loopt? En een bleke oogopslag door het lichter worden van je wimpers?

Is jouw antwoord ja? Dan is permanent make-up iets voor jou. 

De permanent make-up techniek maakt het mogelijk om je wenkbrauwen de gewenste vorm, kleur en lengte te geven. De intensiteit van de natuurlijke wenkbrauwen wordt versterkt. Een liftend effect door de techniek is een prettige bijkomstigheid. De kleur kan worden aangepast naar wens van een licht natuurlijke poedervorm tot meer intens.

Is het elke ochtend weer een opgave om je wenkbrauwen, eyeliner of lipstick mooi strak en recht te krijgen?
Kost het je te veel tijd en irritatie als je naar het resultaat kijkt?

KIES DAN VOOR PERMANENT  MAKE-UP door een ervaren specialist.

Permanent make-up is du manier om wenkbrauwen eyeliner of lipcontour perfect in orde te hebben onder alle omstandigheden zoals bij het zwemmen, saunabezoek sporten en zelfs een fikse regenbui.