telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

My Slim Body

Programma van AnkeSlimSlank

"Mijn passie om mensen te laten stralen heeft mij in 2008 geïnspireerd het AnkeSlimSlank programma te starten. Een eenvoudig programma om af te vallen op eiwit- basis, met een effectief resultaat voor gewichtsverlies. Daarbij deed de spectaculaire Ultrashape zijn intrede in mijn instituten. Een apparaat dat plaatselijk vet als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Binnen de beautywereld blijven continue nieuwe innovaties voorbij komen die een stralend lichaam voor iedereen binnen handbereik brengt. Echter voor een blijvend resultaat is het van belang dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

Daarom startte ik in 2014 een gloednieuw programma als onderdeel van AnkeSlimSlank: My Slim Body. My Slim Body, biedt een effectief plan voor een strakker lichaam gebaseerd op een unieke combinatie van voeding, lichaamsbehandelingen en een persoonlijke coach. De perfecte oplossing voor overtollig plaatselijk vet, op maat en een gezonde geest in een gezond lichaam.

My Slim Body bestaat uit een aantal pakketten. De keuze van het juiste pakket; Mindset of Shape, hangt helemaal af van welk doel je voor ogen hebt. Ik help je met het vaststellen van je doel tijdens het eerste ‘intakegesprek’. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met jouw huidige leefstijl en wensen. Als je eenmaal je doel kenbaar hebt gemaakt, wil je natuurlijk graag weten hoe je weken er de komende tijd uit gaan zien. Het eerste intake gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je uiteraard tot niets. Het programma van AnkeSlimSlank gaat ervan uit dat ieder persoon uniek is, zodat alle onderdelen kunnen worden toegevoegd of juist weggelaten waar nodig."

Maak hieronder een keuze uit een van de My Slim Body pakketten:

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief