telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Blogs

Hoe verander je een vermoeide blik naar een energieke uitstraling

Ik heb al heel wat mensen horen zeggen; van botox krijg je zo’n raar gezicht. Of zelfs, ik heb geen behoefte mij te laten "verminken". Of, moet je die BN’rs zien, ze hebben geen echt gezicht meer. Of, niks voor mij al die troep, ik heb mensen gezien met zo’n plastic gezicht.


Tja, gedeeltelijk heb je gelijk. Immers, "overdaad schaadt" is een oud gezegde. Maar wat als; je al een tijd lang een “vermoeide” blik ziet als je (meestal onverwachts) jezelf in de ogenkijkt? Wat als; mensen vragen of je moe bent, terwijl jij je van niets bewust bent? Wat als; de fronsrimpel zo diep wordt, dat hij zelfs, wanneer je daar je best voor doet niet meerverdwijnt?

Ken je dat; gekke bekken trekken voor de spiegel in de hoop dat het er op de een of andere manier een beetje acceptabel wordt? Ja toch? En, als je dat nou zo vervelend vind en ik je vertel, dat een klein prikje met botox “DE” oplossing biedt voor bovenstaande vragen! En als ik je vertel dat botox ECHT geen kwaad kan en bovendien na enkele maanden vanzelf minder wordt! En als ik je beloof dat je juist, wanneer je de botox preventief gebruikt, diepe rimpels voorkomt!

Met jarenlange ervaring in het behandelen van de huid, kan ik je dit alles metstellige zekerheid beloven. En weet je wat het leukste is? Niemand in jouw omgeving merkt het op. Mensen zullen niet meer vragen of je moe bent, maar vragen of je net van vakantie terug bent omdat je er zo uitgerust uit ziet. Botox is een tophit in onze instituten, en dat zonder datiemand het eigenlijk weet.

Is botox iets voor jou? In de beauty instituten van Anke Beautu Centre zijn er verschillende botox behandelingen mogelijk.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief