telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Blogs

Balen... mijn buik is te dik

Ken je dat? Vakantieplannen en ... Dat gevoel van een soort "modderfiguur" te slaan in je mooie bikini. En die dan maar verruilen voor een “mooi” badpak dat nog enigszins het overtollige aan je lijf verbloemd! Balen!


Je denkt tijdens het passen maar aan 1 ding: hoe kom ik hier zo snel mogelijk vanaf. En dat is dan het moment dat mensen, en reken maar, net zoveel vrouwen als mannen, bij mij terecht komen. Je hebt dan iets gelezen van “3 behandelingen en je bent van je buikje af”. En HOE WAAR IS DAT! Ware het niet dat daar iets meer voor nodig is, maar toch, er is een oplossing denk je en je voelt je al blij bij de gedachte, om van de zomer strak in het vel te zitten.Als je dus bij ultrashape terecht gekomen bent, wat op zich geen methode is om af te vallen maar een manier om plaatselijk vet te verminderen, ben je ervan overtuigd DE oplossing in handen te hebben...SUPER!!

Maar dan moet ik je toch even wakker maken. Lees het nog eens goed. Het is een methode om plaatselijk vet aan te pakken en niet om af te vallen.Oei, weer balen? Nee joh… ontdek eerst ons superplan om jouw figuur voorgoed te verbeteren! En ga van BALEN naar de FLOW van een super goed gevoel over jezelf.

En? Herken je dit? Wil je meer weten hoe? 
Lees hoe het MySlimBody programma jou kan helpen om een strakker lichaam te krijgen!

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief