Als ik onze klanten mag geloven, snappen zij er niks meer van. Wat je ook doet aan, of gebruikt voor je huid, het lijkt altijd het allerbeste te zijn op het gebied van huidverbetering. Dan weer een of andere bessen soort, of een groente extract, of een stofje waar je nog nooit van hebt gehoord, ze zijn kennelijk HET middel tegen rimpels. De meest geavanceerde producten met de daarbij hoge verwachtingen komen aan je voorbij. Maar, niet iedereen is zo dol op experimenteren.

Zo heb jij ook vast al een keer een huidverzorgingsproduct aangeschaft met de meest veelbelovende resultaten in het vooruitzicht.
Misschien omdat een van je vriendinnen het je heeft verzekerd, dat juist het product wat zij gebruikt subliem is. En het is nog goedkoop ook! Dus, waarom jij niet?
Tot je het na aankoop gaat gebruiken. Verwachtingen blijven uit, het voelt niet lekker en je hebt er veel te veel van nodig om je enigszins comfortabel te voelen. Of nog erger, het blijft er gewoon op liggen. De teleurstelling is helemaal compleet als de foundation die je eroverheen aanbrengt ook nog eens gaat vlekken.

Dat maken we allemaal weleens mee. Dat is dan ook de reden dat mensen het fijn vinden om door een professional geadviseerd te worden. Zij maken daarna altijd een goede keuze voor hun huidverzorgings-product. De professional neemt alle twijfel weg en luistert naar wat jij van een product verwacht. Daarbij geeft ze allerlei tips en tricks om alle voordelen uit je producten te kunnen halen. Een persoonlijk beauty ritueel hoort daarbij.
Dat persoonlijke beauty ritueel kun je ervaren tijdens je consult met een van onze professionals.
Wij onthullen graag jouw persoonlijke schoonheid.

Anke

MEEST RECENTE TIPS