HIGH END SCHOONHEIDSINSTITUUT

Beauty Centre Anke

“HALLO, IK BEN ANKE. IK GELOOF DAT IEDEREEN ZICHZELF MOOI EN STRALEND KAN VOELEN. JE BENT ZELFVERZEKERDER, BEGEEFT JE MAKKELIJKER ONDER DE MENSEN EN HEBT SUCCES!”

“Alweer veertig jaar ben ik ondernemer in de beauty branche. Zoals zovelen ben ik destijds met een schoonheidssalon aan huis gestart. Nadat ik geen mogelijkheid meer had om te groeien en ‘nee’ moest gaan verkopen aan de klant, ben ik overgestapt naar een grotere ruimte. In een paar maanden tijd groeide mijn ik door en werkte ik niet meer alleen maar met drie mensen personeel. Een spannende en enerverende tijd. Al gauw werd deze ruimte ook weer te klein en verhuisden we honderd meter verderop naar een groot pand waar we nu nog heel succesvol zijn.

Mijn bedrijf breidde ik uit met meerdere vestigingen in onder andere Rotterdam-Blijdorp en Amsterdam. Daarna volgde de prachtige vestiging in Barendrecht-Carnisselande, nu alweer vijtien jaar een succesvol instituut. Rotterdam-Blijdorp en Amsterdam heb ik inmiddels afgestoten, zodat ik de focus volledig op de twee snelgroeiende instituten kon leggen.

Als eerste in Nederland introduceerde ik de Ultrashape in onze instituten. Lasers voor ontharen en skin tightening werden onderdeel van ons aanbod.

Mijn tijd gaat volledig op met het werken ‘aan’ mijn bedrijven. Ik heb een fantastisch team om me heen in de instituten. Beide instituten staan inmiddels goed bekend als betrouwbaar, professioneel, doelgericht en vernieuwend. Regelmatig heb ik persoonlijk contact met mijn klanten. Ik vraag hen om hun mening en feedback. Zo zie ik de klanten op een andere, persoonlijke manier. Verder ben ik actief in netwerken en zorg ik dat wij bij bedrijven bekend zijn om onze one stop shops, een uitkomst voor de drukbezette vrouw.

Ik geef regelmatig lezingen over onze beauty branche en ik heb mij voor een aantal jaren gecommitteerd aan de jury voor de zakenvrouw van het jaar. (Zelf ben ik genomineerd  geweest als vrouwelijk ondernemer van het jaar 2009.)

Ik ben trots op waar wij nu staan met onze instituten. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en mooie ontwikkelingen binnen mijn organisatie, adviseer ik om onze social media-kanalen te volgen. 

Al onze klanten waardeer ik zeer! Ik maak graag kennis met je.”

Anke

IK STEL MET GEPASTE TROTS MIJN DREAMTEAM VOOR

Als ondernemer kun je het niet alleen!

Je hebt specialistische kennis nodig. Deze specialistische kennis heb ik gevonden in mijn dreamteam.

Zij bieden mij nauwkeurige kennis vanuit hun specialisme.