PERMANENT MAKE-UP door een ervaren specialist

“Ben je klaar met scheve wenkbrauwen en altijd in de weer te zijn met een wenkbrauwpotlood? Dunne rafelige lipcontouren waar de lippenstift in de plooitjes loopt?

En een bleke oogopslag door het lichter worden van je wimpers? 

Is jouw antwoord ja? Dan is permanent make-up iets voor jou.

De permanent make-up techniek maakt het mogelijk om je wenkbrauwen de gewenste vorm, kleur en lengte te geven. De intensiteit van de natuurlijke wenkbrauwen wordt versterkt. Een liftend effect door de techniek is een prettige bijkomstigheid. De kleur kan worden aangepast naar wens van een licht natuurlijke poedervorm tot meer intens.

Is het elke ochtend weer een opgave om je wenkbrauwen, eyeliner of lipstick mooi strak en recht te krijgen?

Kost het je te veel tijd en irritatie als je naar het resultaat kijkt?

KIES DAN VOOR PERMANENT  MAKE-UP door een ervaren specialist.

Permanent make-up is du manier om wenkbrauwen eyeliner of lipcontour perfect in orde te hebben onder alle omstandigheden zoals bij het zwemmen, saunabezoek sporten en zelfs een fikse regenbui.

Het resultaat blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar en oogt heel natuurlijk. Tussentijds kan worden gekozen voor een opfrisbehandeling om de kleur weer intenser te maken.

Je kunt hier een afspraak maken voor een intakegesprek.

De kosten voor een intakegesprek zijn €.35,00. Deze kosten worden van de behandeling afgehaald wanneer de afspraak binnen 2 weken na het intakegesprek plaatsvindt.