Permanent Make-Up

Vragen en Antwoorden

Een dame kwam voor een intakegesprek tijdens het woensdagochtend spreekuur in mijn instituut.

Zij wilde graag meer weten over PERMANENT MAKE-UP

En natuurlijk of het voor haar geschikt zou zijn.

HAAR VRAGEN KUNNEN ZOMAAR DE JOUWE ZIJN:

De PMU wordt aangebracht door middel van veilige geavanceerde apparatuur. De pigmenten die gebruikt worden zijn hypoallergeen getest en voorzien van keuringscertificaten. Er wordt uiterst steriel gewerkt en we zijn in het bezit van een hygiëne goedkeuring van de GGD.

Maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk consult. Wij vertellen u graag of de behandeling voor u mogelijk is, wat u kunt verwachten en geven u tips en adviezen voor na de behandeling. Ook zullen wij u enkele vragen stellen over de gezondheid van de huid.

 • Vooraf altijd een persoonlijk consult
 • Wenkbrauwen
 • Eyeliner onder en boven ooglid
 • Eyeliner boven ooglid
 • Eyeliner onder ooglid
 • Lipliner
  • Je kunt rekenen op 2 tot 5 jaar resultaat. Alleen de kleuren vervagen wel in de loop van de tijd. Ons advies is om elk jaar (tot 2 jaar een opfrisbehandeling te laten doen).
  • Dit is overigens ook goedkoper dan een hele nieuwe inzet.

We houden zoveel mogelijk de natuurlijke vorm aan. Wel kunnen we de wenkbrauwen wat breder en iets liftend inzetten zodat het nog verjongend werkt ook.

Dit is niet nodig. De kleuren zijn zo subtiel en mooi dat we alles kunnen combineren tot de meest geschikte kleur voor jouw huid en op jouw wensen kunnen mengen. Bovendien zijn er ook 3D kleurmengsels die een nog subtieler resultaat geven.

Wel moet je er rekening mee houden dat tot enkele dagen na de inzet de kleur donkerder uitvalt dan dat hij na een week a 10 dagen is.

Dat komt omdat de huid feitelijk alles afstoot wat er niet hoort. PMU werkt oppervlakkig dus laat snel los. 2 behandelingen zijn daarom altijd nodig en is bij ons in de prijs inbegrepen. Wij maken 2 afspraken na de intake. 1 voor de eerste behandeling en de volgende na ongeveer 4 tot 6 weken (ligt aan de huid) voor de 2e behandeling.

Ja hoor geen enkel probleem. De kleur zit zo goed opgeborgen in de huid dat de verzorging juist een must is. Alleen na de behandeling adviseren wij de plaatsen waar de kleuren zijn ingezet volledig te ontzien.  Zo heeft de kleur de gelegenheid om goed in de huid te trekken en optimaal te worden. (ongeveer een week tot 10 dagen alleen met water)

Ja hoor. Maar wij adviseren om even een weekje over te slaan net na de inzet. Omdat de kleur er anders sneller uit gaat.

Nee dat klopt niet. Maar sommige mensen volgen de adviezen niet op of er worden geen goede adviezen gegeven voor de nabehandeling.

Ook kan het zijn dat mensen de 2e opvolgbehandeling na 4 weken niet doen.

Vergelijk het met het schilderen van een deur. Na 1 keer zie je toch nog wat lichte vlekken. Na 2x is de kleur veel mooier, dieper en egaler + het slijt minder snel.

Echt onzin. Dit adviseren wij wel tot een week na de inzet.

BEAUTY CENTRE ANKE: GESPECIALISEERD IN PERMANENTE MAKE UP

Permanente make-up is het credo van deze tijd en dat betekent, mits het goed wordt aangebracht, veel voordeel. Al sinds lange tijd wordt in ons instituut permanent make-up met succes aangebracht. Na diverse trainingen en opleidingen is de permanent make-up al jaren een van onze specialisaties en mede dankzij mond-tot-mond reclame van onze klanten neemt de vraag dan ook een enorme vlucht.

Permanent make-up is een uitkomst voor hem/haar die;

 • Brildragend is en daardoor niet makkelijk de make-up kan aanbrengen.
 • Kampt met haarverlies van wenkbrauwen.
 • Geen vaste hand heeft voor het aanbrengen van een mooie wenkbrauw of eyeliner.
 • Geen oogpotlood kan verdragen.
 • Strakke lipcontouren wil.
 • Nauwelijks nog eigen wenkbrauwen heeft.
 • Veel sport.

Het resultaat blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar en oogt heel natuurlijk. Tussentijds kan worden gekozen voor een opfrisbehandeling om de kleur weer intenser te maken.

Je kunt hier een afspraak maken voor een intakegesprek.

De kosten voor een intakegesprek zijn €35,00.