telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Permanente make-up

Altijd en overal perfect zittende make-up


Beauty centre Anke, gespecialiseerd in permanente make-up

Permanente make-up is het credo van deze tijd en dat betekent, mits het goed wordt aangebracht, veel voordeel. Al sinds lange tijd wordt in ons instituut permanent make-up met succes aangebracht. Na diverse trainingen en opleidingen is de permanent make-up al jaren een van onze specialisaties en mede dankzij mond-tot-mond reclame van onze klanten neemt de vraag dan ook een enorme vlucht.

Permanent make-up is een uitkomst voor hem/haar die;

  • Brildragend is en daardoor niet makkelijk de make-up kan aanbrengen.
  • Kampt met haarverlies van wimpers en wenkbrauwen.
  • Geen vaste hand heeft voor het aanbrengen van een mooie wenkbrauw of eyeliner
  • Geen oogpotlood kan verdragen
  • Strakke lipcontouren wil
  • Nauwelijks nog eigen wenkbrauwen heeft
  • Veel sport

Is permanente make-up veilig?

De PMU wordt aangebracht door middel van veilige geavanceerde apparatuur. De pigmenten die gebruikt worden zijn hypoallergeen getest en voorzien van keuringscertificaten. Er wordt uiterst steriel gewerkt en we zijn in het bezit van een hygiëne goedkeuring van de GGD.

Is permanente make-up iets voor u?

Maak dan gerust een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. Wij vertellen u graag of de behandeling voor u mogelijk is, wat u kunt verwachten en geven u tips en adviezen voor na de behandeling. Ook zullen wij u enkele vragen stellen over de gezondheid van de huid.

Welke permanente make-upbehandelingen zijn er mogelijk?

Vooraf persoonlijke intake € 35,00
   
Wenkbrauwen, 2 behandelingen  € 349,00 
Opfris behandeling
Binnen 2 jaar na de 1e behandeling
€ 125,00*
   
Eyeliner onder en boven ooglid, 2 behandelingen  € 398,00 
Opfris behandeling
Binnen 2 jaar na de 1e behandeling  
€ 127,00* 
Eyeliner boven ooglid, 2 behandelingen € 258,00*
Opfrisbehandeling
Binnen 2 jaar na de 1e behandeling 
€ 105,00*
 
Eyeliner onder ooglid, twee behandelingen  € 218,00 
Opfrisbehandeling
Binnen 2 jaar na de 1e behandeling  
€ 105,00*
   
Lipliner, 2 behandelingen vanaf  € 399,00

 

De met een ster * aangegeven prijzen gelden uitsluitend voor de vaste klanten van Beauty Centre Anke. Is de permanent make-up door anderen ingezet dan wordt de definitieve prijs tijdens het intakegesprek bepaald. Het kan zijn dat er correcties moeten worden aangebracht.

De prijs van de eyeliners wordt tijdens het intakegesprek definitief vastgesteld. Genoemde prijzen gelden voor smalle lijntjes.

 

Reviews

Marjolijn - Anke, twee maanden geleden ben ik bij jou geweest voor permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Ideaal! Vooral omdat ik een bril draag is opmaken best lastig. Ik vond het best wel een beetje eng maar het is me erg meegevallen en het resultaat mag er zijn.

Anoniem - Hierbij mijn eeuwige dank voor het herstellen van mijn, door een ander, verprutste wenkbrauwen. Een paar jaar durfde ik het niet te laten herstellen, maar de ergernis werd steeds groter. Jij hebt me, door andere behandelingen, weer vertrouwen gegeven, dus durfde ik het bij jou wel aan. Je zag dat er “tattoo-inkt was gebruikt, wat dus absoluut niet mag, daarbij was het model afschuwelijk, de kleur niet goed en ga zo maar door. Ik was eigenlijk verbaasd dat je het erop durfde te wagen, zag er eerlijk gezegd weinig heil in, maar jij was ervan overtuigd dat je er iets van kon maken. Het was best wel eng, maar nu…..had ik het maar eerder gedaan. Het is je fantastisch gelukt. Je hebt weer een gelukkig mens van me gemaakt. Chapeau !!!

 

Meer dan een schoonheidsspecialist

Anke Beauty Centre is meer dan een schoonheidsspecialist. Met beauty salons in Barendrecht en Rotterdam, en een team van experts op het gebied innovatieve schoonheidsbehandelingen, is Anke Beauty Centre uw exclusieve adres voor huid- en lichaamsverzorging.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief