telefoon icoon
mail icoon

Binnenkort lanceren
we onze nieuwe website!

Binnenkort lanceren
we onze nieuwe website!

Pigmentvlekken verwijderen

Anke Beauty Centre is de specialist als het gaat om pigmentvlekken verwijderen! Hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, of zonnevlekken kunnen worden behandeld met IPL (Intensieve Pulse Light). Bij hele lichte vlekjes kan soms al met 1 behandeling worden volstaan. IPL zijn lichtflitsen waarmee de pigmentcellen als het ware ui elkaar worden gedreven. Het resultaat van de 'Pigmentvlekken verwijderen' behandeling

Ook is het mogelijk om lichte en donkere, wat kleinere vlekjes te behandelen met de Cryo therapie.Cryo therapie is een zeer huidvriendelijke methode. De vlekjes worden bevroren door een penvormig apparaat waardoor zeer nauwkeurig, zonder schade aan de huid erom heen kan worden behandeld.

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Pigment geeft kleur aan uw huid, de iris van het oog en aan uw haar. Bovendien beschermt het de huid tegen de Uv-straling die in zonlicht zit. Als u lang in zon zit, maakt de huid onder andere meer pigment aan. Hierdoor bent u beter beschermd.

Te lang in de zon zitten is echter ook niet goed. Door een overdosis aan Ultra Violet(UV)-straling. De cellen die pigment aanmaken, gaan ophopen waardoor er donkere vlekken op de huid ontstaan. Pigmentvlekken dus. Pigmentvlekken in het gezicht kunnen ook veroorzaakt worden door medicatie en/of pil gebruik.

Pigmentvlekken verwijderen bij Anke Beauty Centre

Doorgaans behandelen wij de huid vooraf met daarvoor bestemde peelings. Deze peelings zorgen ervoor dat de pigmentcellen sneller naar het huidoppervlak worden getransporteerd. Hierdoor is het verwijderen met IPL (zie boven hoe dat werkt) en/of met Cryo techniek, gemakkelijker en doeltreffender. Ook de producten voor thuisgebruik zijn van belang voor het bestrijden van pigmentvlekken in het vervolg. In de meeste gevallen zijn de bovengenoemde behandelingen zeer succesvol. U kunt bij ons terecht voor professionele behandeling pigmentvlekken verwijderen. Uiteraard wordt voor uw huid, de meest geschikte behandelmethode door onze professionals geadviseerd in een persoonlijk intakegesprek.

Meer weten over pigmentvlekken verwijderen?

Wilt u meer informatie over pigmentvlekken, de behandeling van pigmentvlekken en pigmentvlekken verwijderen? Via onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u hier graag meer over!

Meer informatie over Pigmentvlekken verwijderen - Anke Beauty Centre