telefoon icoon
mail icoon

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

Skin rejuvenation

Effectiviteit

Deze behandeling heeft vooral effect bij beginnende huidveroudering vanaf het 35e levensjaar. Waarbij eveneens lichte  pigment stoornissen opgelost kunnen worden.

Door middel van lichtpulsen wordt het te behandelen gebied, zoals gelaat, hals of decolleté behandeld. Dit heet IPL, intensief Pulse Light.

Wat doet het precies

Als we ouder worden wordt het vet en vochtgehalte in onze huid minder. Na het 20e levensjaar treedt er al een vertraging in de celdeling op, waardoor er minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Zo tegen het 40e levensjaar is er nog maar 30% van de huidcellen actief.

Met skin-rejuvenation worden de eerste tekenen van huidveroudering tegengegaan en wordt er een huidverjonging bereikt. De huid krijgt behandelingen op basis van lichtpulsen, waardoor de aanmaak van collageen en elastine weer een opmerkelijke stimulans krijgen. Oppervlakte rimpels verminderen en lichte pigmentvlekken verdwijnen. Ook worden grove poriën minder. De huid ziet er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht, kortom de hele huid herstelt zich.

Skin rejuvenation is perfect te combineren met mesotherapie, microdermabrasie en huidverjongende peelings.

Full face € 205,00
Kaaklijn € 101,00
Hals € 108,00
Decollete € 124,00
Meer informatie over Skin rejuvenation - Anke Beauty Centre