telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Skin rejuvenation

Effectiviteit

Deze behandeling heeft vooral effect bij beginnende huidveroudering vanaf het 35e levensjaar. Waarbij eveneens lichte  pigment stoornissen opgelost kunnen worden.

Door middel van lichtpulsen wordt het te behandelen gebied, zoals gelaat, hals of decolleté behandeld. Dit heet IPL, intensief Pulse Light.

Wat doet het precies

Als we ouder worden wordt het vet en vochtgehalte in onze huid minder. Na het 20e levensjaar treedt er al een vertraging in de celdeling op, waardoor er minder collageen en elastine wordt aangemaakt. Zo tegen het 40e levensjaar is er nog maar 30% van de huidcellen actief.

Met skin-rejuvenation worden de eerste tekenen van huidveroudering tegengegaan en wordt er een huidverjonging bereikt. De huid krijgt behandelingen op basis van lichtpulsen, waardoor de aanmaak van collageen en elastine weer een opmerkelijke stimulans krijgen. Oppervlakte rimpels verminderen en lichte pigmentvlekken verdwijnen. Ook worden grove poriën minder. De huid ziet er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht, kortom de hele huid herstelt zich.

Skin rejuvenation is perfect te combineren met mesotherapie, microdermabrasie en huidverjongende peelings.

Full face € 205,00
Kaaklijn € 101,00
Hals € 108,00
Decollete € 124,00
Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief