telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Skin result facial

Gaat pigmentvlekken tegen en zorgt voor een verfijnde gladde huidstructuur. Deze super special is geschikt voor mannen en vrouwen.

Na een oppervlakte reiniging zoals elke behandeling start, gaan we over naar de skin result; Skin result reinigt de huid niet alleen tot in de diepe dermis, maar zorgt meteen voor het aanpakken van de opeen gehoopte melanine.

Het skin result serum wordt aangebracht in combinatie met de skin result AHA pakking. Dit geheel wordt zachtjes ingemasseerd om de dieptewerking te bevorderen.

Werkstoffen als citroenzuur, melkzuur appelzuur en glycolzuur zorgen voor een gladde huid en het lichter worden van pigmentvlekken.
Na het afnemen van de skin result pakking, wordt een diep vocht herstellend serum ingemasseerd dmv Kristal Techniek, waardoor het serum nog dieper in de huid wordt opgenomen.

Een oogmasker mag niet ontbreken en een collageenmasker om de fijne rimpeltjes te laten verdwijnen wordt aangebracht. Ter afsluiting een heerlijke massage met de Beauty Massage Formula.

De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging ter voorkoming van pigmentvlekken.

De Skin Result facial is direct in onze webwinkel te boeken.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief