telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Skintightening

U wilt toch ook succes hebben?
Wanneer je succes uitstraalt zullen contacten makkelijker verlopen.
Wij helpen je op weg naar succes.....Door een scala van hightech behandelingen en producten zorgen wij voor een optimale uitstraling van je uiterlijk.

Bijvoorbeeld:

Skin-tightening
Facelift zonder operatie

Skintightening met behulp van infrarood licht:

Een gladde, strakke huid hoeft niet langer een herinnering te zijn! Beauty Centre Anke biedt u een nieuwe en effectieve methode aan die rimpels vermindert en verslapte huid verstrakt met behulp van infrarode lichtpulsen. Deze unieke “fractional” technologie voert deze behandeling op een veilige, comfortabele en effectieve manier uit. Het geeft zichtbare resultaten zonder genezingstijd.

Dit apparaat “Palomar LuxIR fractional" geeft infrarood licht diep in de dermis af. Het licht wordt omgezet in warmte waardoor het collageen samentrekt en er nieuw collageen aangemaakt wordt. Hierdoor vervagen rimpels en zal de verslapte huid weer verstrakken.

Wat maakt het verschil?

"In plaats van één grote bundel licht dat aan de huid wordt afgegeven maakt het LuxIR apparaat gebruik van de allernieuwste “fractional” technologie waarbij meerdere bundels licht afgegeven worden. Deze allernieuwste technologie is veel veiliger en comfortabeler dan systemen waarbij met één grote lichtstraal gewerkt wordt. Bovendien wordt bij dit systeem gebruik gemaakt van een 3-staps koelingsysteem, waardoor de huid zowel voor, tijdens en na iedere puls gekoeld wordt.

Wat kunt u verwachten?

Na de behandeling een gevoel van aanhoudende warmte, versteviging van de huid, en/of enige roodheid. De roodheid zal enige uren na de behandeling verdwijnen. U kunt na de behandeling zo weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Hoe veel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld geeft een 3-tal behandelingen met een tussenpose van 4-6 weken het gewenste resultaat van een gladdere strakkere huid.

Ook geschikt voor bovenarmen en verslapte huid van de buik.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief