telefoon icoon
mail icoon

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

Tarieven Ultrashape Behandelingen

Tarieven ultrashape behandelingen:

Lichaamsdeel

Per behandeling

Per 3 behandelingen

Buik € 470,00 € 1.290,00
Kleine buik € 310,00 € 895,00
Flanken/lovehandles € 425,00 € 1.225,00
Dijen buitenzijde € 425,00 € 1.225,00
Binnenzijde bovenbenen € 390,00 € 1.190,00
Mannelijke borsten € 350,00 n.v.t.

Het is mogelijk dat het te behandelen gebied groter is dan het gebied wat in bovengenoemde prijzen berekend is. In dat geval wordt een meerprijs berekend. Vanzelfsprekend maakt u zelf de keuze of u 1 behandeling voor ultrashape wilt volgen of een kuur van 3 behandelingen. Uiteraard zal het effect van 3 behandeling beter zijn. Wanneer u 1 behandeling volgt en later toch besluit om de kuur van 3 vol te maken, vervalt uiteraard de pakketkorting. Deze korting geldt alleen wanneer de kuur vooraf de eerste behandeling is voldaan.

Ook bij een normaal gewicht en een goed vetpercentage raden wij aan 3 dagen na de ultrashapebehandeling AnkeSlimSlank eiwitdieet te volgen aangevuld met veel verse groenten.

Wij adviseren altijd lipomassage's tussen de ultrashape behandelingen te volgen voor een betere afvoer van de vrijgekomen vetten. Lipomassage werkt ook nogeens huid verstrakkend. Een kuur van 15 behandelingen wordt ingepland in de weken rondom de Ultrashape behandelingen.

Wij voelen ons verplicht u dit meest effectieve concept te adviseren. Uiteraard bepaald u zelf of u het gehele concept, of alleen de ultrashapebehandelingen wilt volgen. De behandelingen met het gehele concept zijn het meest effectief gebleken.

Meer informatie over Tarieven Ultrashape Behandelingen - Anke Beauty Centre