telefoon icoon
mail icoon

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

BN’ers gingen jou al voor!
Boek nu het Quick Hydra Treatment van QMS
“het product” voor anti-aging!
Nu ter kennismaking € 39,00.
Nog meer QMS voordeel

Ultrashape 2017

Plaatselijke vetophoping! 
KIES ULTRASHAPE voor buik, heupen en dijen, waar sporten niet meer helpt

Waarom Ultrashape?

Omdat de ultrashape behandeling de vetcellen open trilt, waardoor de vrijgekomen vetten weer geresorbeert kunnen worden door het lichaam.
Dat betekent dat het lichaam de vrijgekomen vetten herkend als voeding.
Dus als je dan maar gewoon door blijft gaan met wat je tot nu toe deed, zal er niet zoveel veranderen ondanks de intensieve ultrashape behandelingen.
Erger nog, de vetten zullen zich elders in het lichaam gaan opslaan, omdat ze geen kant uit kunnen. Overigens gebeurt hetzelfde na liposuctie. Wanneer je daarna geen eetgewoonten aanpast heb je een probleem. We zien maar al te vaak op andere plekken ophopingen ontstaan wanneer men de voedingsgewoonten niet aanpast. En juist daarvoor wil ik jou behoeden. Je bent vast niet de enige die zichzelf al meerdere keren teleurgesteld heeft door het niet volhouden van een gezonde leefstijl! Vanuit mijn lange ervaring met Ultrashape, kan ik vertellen dat ik het meeste resultaat boek met de mensen die een leefstijl programma beginnen. Dat bestaat uit;

 • gezonde voeding;
 • veel en effectief bewegen;
 • lipomassage’s; én
 • ultrashape.

Doorgaans hebben we na 3 intensieve maanden een fantastisch resultaat. Enige tijd na het afronden van de laatste ultrashapebehandeling vervolgen wij de sessies met de leefstijl coach. Zo verval je niet weer in je oude patroon.

Waardoor

De leefstijlcoach gaat in de eerste instantie je eetgedrag aanpassen door middel van een leuk programma. Daardoor voel je je al na een week super fit en vol energie. Je krijgt plezier in je actieve nieuwe leefstijl door een actief beweegprogramma te volgen. Dit alles wordt helemaal op jouw wensen en behoeften samengesteld en kun je gewoon thuis, buiten of in de sportschool waar je al lid bent volgen. Het enige wat wij voor je doen is het programma goed en naar draagkracht met je samen te stellen. Daarbij zijn voedingsadviezen natuurlijk ook nodig.

Waarom

Bijna alle mensen die ik tijdens een intakegesprek de vraag stel of zij gezond eten zeggen volmondig JA. Het is mij opgevallen dat mensen een geheel eigen waarheid bedenken over wat zij gezond vinden. Daar zijn zij maar lastig van af te brengen. Alleen als we dat kunnen doorbreken en jij echt naar jezelf in de spiegel durft te onderkennen dat je niet alles helemaal gezond doet, maken we stappen. Niet streng, maar normaal met heus af en toe wat lekkers.

Een Ultrashape intakegesprek vooraf is nodig

Omdat we als eerste gaan kijken of ultrashape wel een geschikte behandeling is voor jou. We bespreken je leefwijze en wat je precies verbetert wilt hebben. Daarna vertellen wij je, wat je in jouw specifieke geval, kan verwachten van de behandeling. Ook kunnen we een kostenoverzicht voor je maken zodat je niet voor verrassingen komt te staan als je eenmaal begonnen bent. Wat meteen besproken wordt is wat en hoe de nieuwe leefstijl in jou dagelijkse agenda in te plannen. Want daarmee moet je beslist rekening houden! Het is absoluut niet zo dat je even 3 ultrashape behandelingen laat doen en dan het gewenste resultaat hebt. Dus wil je meer weten over het door jou persoonlijk te behalen succes?

Meld je hierna aan dat je interesse hebt in een intakegesprek.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Kosten voor de intake 35euro. (de kosten worden bij een eventuele behandeling in mindering gebracht)

Leuk om over Ultrashape te weten

 

 • Inmiddels zijn er meer dan 350.000 ultrashape behandelingen wereldwijd uitgevoerd.
 • 83% van de behandelingen hadden na 1 sessie resultaat.
 • 80% van de vrouwen zegt overgewicht te hebben
 • 72% is niet tevreden over haar buik
 • 1 op de 3 vrouwen heeft meerdere dieten gevolgd
 • 52% van de vrouwen wil geen chirurgische ingreep.
 • In mijn instituten kom ik zeker net zoveel mannen tegen met hetzelfde probleem.

Bekijk het filmpje over Ultrashape van Syneron Candela


“niet tevreden over de buik”

Ultrashape is hiervoor de oplossing!

Het mindset pakket van het My Slim Body programma van Anke Beauty Centre Het shape pakket van het My Slim Body programma van Anke Beauty Centre

Meer informatie over Ultrashape 2017 - Anke Beauty Centre