telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Wat is waarheid?

In allerlei bladen of reclames worden tal van producten aangeprezen. Allemaal menen ze het beste resultaat te bereiken. Dat is lastig, want wie het hardste roept klinkt nog lang na in je gedachten. Zo wordt soms beweerd van een huidprobleem, zoals bijvoorbeeld pigmentvlekjes, dat dit met een crème kan worden opgelost. Als dat zo was, dan had niemand meer een huid met pigmentvlekjes. Wat zo’n crème bijvoorbeeld wél doet, is voorkomen dat de vlekken erger worden, donkerder of groter. Wil je een dergelijk traject ingaan, dan horen daar een aantal goed werkende gezichtsbehandelingen bij. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor extreem droge huiden en alle andere huidproblemen. Wij geven je een juist en eerlijk advies voor behandelingen en bijbehorende producten. Daar kun je van op aan.

Maak gerust een afspraak voor een huidanalyse. Wij werken voor deze analyse met apparatuur waarbij je zelf kunt meekijken. Je ziet je huid vele malen vergroot op een beeldscherm. De specialist neemt je mee door het hele programma dat ongeveer 30 minuten duurt. Daarna heb je een uitstekend beeld van jouw huidtype, en heb je helder waaraan je wilt werken. Dit kun je met onze specialiste bespreken.

Een huidanalyse kost 25 euro. Besluit je een behandeling te boeken? Dan wordt het bedrag daarmee verrekend op de dag van de afspraak.

Heb je vragen, stel ze gerust.

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief