WERKEN BIJ BEAUTY CENTRE ANKE

Werken bij Beauty Centre Anke is onmisbaar voor de carrière van de schoonheidsspecialist.

WIE ZIJN WIJ

Anke is al bijna 40 jaar actief binnen de Beauty Branche en heeft zich door de jaren heen met meerdere Beauty Centres door het land heen gespecialiseerd in het hogere beauty segment. 

Haar Beauty Centres zijn ontstaan vanuit haar passie en inspiratie om mensen door het beste advies en behandelingen er zo optimaal (mogelijk) uit te laten zien. 

Vandaag de dag is dit in alle Beauty Centres nog steeds de dagelijkse passie van haar en haar team aan Beauty Specialisten. Passie, kwaliteit en kunde is waar Anke en haar team voor staan. Beauty Centre Anke is een toekomstgerichte organisatie. 

Een bedrijf met een moderne structuur. Medewerkers hebben: Beroepstrots, hart voor hun werk en mensen, hebben plezier in wat ze doen, willen toekomstperspectief, hebben doelstellingen.

WIL JIJ JE VAK OP HOOG NIVEAU KUNNEN UITVOEREN?

Wil jij deel uitmaken van een inspirerend team?
Ben je nieuwsgierig naar je kansen in de schoonheidsbranche?
Ben je van plan om door te groeien naar een expert status binnen ons Beauty Centre?
Lees dan eerst deze reviews van enkele medewerkers bij Beauty Centre Anke.

8 JAAR BEAUTY SPECIALIST BIJ ANKE BEAUTY CENTRE.

De manier waarop gewerkt wordt is voor mij ontzettend prettig. Waarom? Omdat je zoveel mogelijkheden hebt en je eigen ontwikkeling kan laten groeien.

Er is een beauty university waarin trainingen worden gedaan die mij steeds elke keer weer meer vooruit laten gaan. Denk hierbij aan nieuwe gezichtsbehandelingen en producten maar ook vernieuwingen van wat we al hebben. De echte uitdaging voor mij ligt ook bij het werken met hoogwaardige apparatuur zoals Microneedling, Mesolift en huidverbetering door speciale behandelingen. Dit zijn voor mij uitdagingen waardoor mijn werk echt leuk blijft!!

Er wordt gewerkt met protocollen wat het gemakkelijk maakt omdat het duidelijkheid geeft, kwaliteit hooghoud en je een goede houvast geeft.
En natuurlijk ontzettend leuke collega’s. We zijn echt een goed team als ik het zo mag zeggen.
We hebben elke dag contact met elkaar om de dag tot een succes te maken.
Als ik aan het moment terugdenk hoe ik hier begonnen ben als schoonheidsspecialiste en waar ik nu sta kan ik oprecht zeggen dat ik binnen dit bedrijf enorm gegroeid ben.
Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk!

Corine

IN MIJN 2E LEERJAAR BEN IK STAGE KOMEN LOPEN BIJ BEAUTY CENTRE ANKE.

Dit besloot ik omdat ik hier veel potentie zag om te groeien en om in een hoog segment te werken, waarbij dus ook een hoge hoeveelheid professionaliteit komt kijken. Inmiddels ben ik geslaagd en al een tijd werkzaam in beide instituten. Ik vind hier nog elke dag wat ik in mijn stageperiode zo zocht. Wij werken veel met protocollen mbt het schoon houden van de salon en alles om en in de salon, maar ook mbt de behandelingen en omgang met klanten en elkaar. Het voordeel hiervan is dat je snel zelfstandig bezig kan zijn, want vooral als je ergens nieuw komt kan dat heel erg zoeken zijn. Hier voelde ik mij dankzij de protocollen gelijk vertrouwd. Ook heb ik heel erg houvast aan de georganiseerde structuur die er binnen Beauty Centre Anke heerst. Elke dag bereiden wij als team onze dag voor en helpen we elkaar waar dit kan. Dit maakt ons team zo prettig en het werk zo leuk. Wanneer ik ‘s ochtends mijn doelen klaarzet, behaal ik echt hetgeen ik behalen wil en vaak nog meer dan dat. Dit omdat je klaar bent voor alles en je je verder echt kan focussen op wat je gaat doen.

Ik ben hier persoonlijk, maar vooral als schoonheidsspecialiste enorm gegroeid. Onze Beauty University is hierin een belangrijke factor. Hier krijgen wij bijscholing, leren wij het nieuwste van het nieuwste binnen onze branche en krijgen wij masterclasses over bijv. het leren kennen van de klant, zijn/haar wensen en hoe hierop in te spelen zonder dat wij de kernwaardes binnen Beauty Centre Anke verloochenen.

Brichina

WAAROM IK MIJN BAAN BIJ BEAUTY CENTRE ANKE AL 20 JAAR ZO LEUK VIND?

Elk jaar is mijn kennis en vakkundigheid gegroeid. Ik ben begonnen als nagelstyliste en heb mijzelf ontwikkeld naar een allround beauty-specialist. Nu is mijn functie inmiddels uitgegroeid naar Beauty Manager en heb ik een zeer afwisselende baan. Ik ben bevoorrecht om als eerste kennis te maken met nieuwe producten, behandelingen en innovaties. Maar ook het beheer van onze webshop en social media behoren tot mijn werkzaamheden. De uitdagingen om mijzelf op een hoog niveau te houden maken mijn werk leuk. Dit draag ik graag over aan mijn collega’s binnen het team, maar ook de klanten. Het beste persoonlijke advies geven, dat is wat ik heel leuk vind! Samen met collega’s  ervoor zorgen dat de klant de perfecte behandeling krijgt en de klant adviseren om het beste resultaat te behalen. Door de Beauty University blijven we op de hoogte van de trends binnen de cosmeticabranche. Maar belangrijker zijn de ontwikkelingen van je skills op alle vakgebieden en de upgrade van je kennis van de producten en hoe dit in te zetten voor verschillende huiden en wensen/doelen van de klanten. De waardering van de klanten geeft mij elke dag opnieuw voldoening. Een blij gevoel op mijn werkdag geeft mij energie en laat mij stralen. Elke dag is weer anders en ik heb altijd zin in mijn werk. De structuur met vaste protocollen voor alle teamleden geven het team een positieve flow. Er wordt niet afgeweken van de protocollen. We kunnen op elkaar bouwen en elkaar aanvullen met onze specialiteiten. We delen graag de mooie resultaten die we behalen met de klanten. Het contact binnen het team is heel goed.

Kristel
Beauty Manager bij BeautyCentre Anke Rotterdam en Barendrecht
Content manager Social Media BCA