telefoon icoon
mail icoon

Binnenkort lanceren
we onze nieuwe website!

Binnenkort lanceren
we onze nieuwe website!

Schoonheidssalon Anke Beauty Centre

Kwaliteit is bij Anke niet zomaar een kreet.

Beauty Centre Anke leidt haar medewerkers dan ook intensief op om juist de kwaliteit in behandelmethoden, huid- en productkennis te waarborgen. Niet alleen kennis is belangrijk, maar ook het zorgvuldig uitvoeren van de behandelingen en het advies voor jou als klant.

De Beauty-Advisors, Beauty Specialisten en de Beauty Experts nemen dan ook ruim de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Zij zullen jou een op maat gemaakt advies geven. Onze beide vestigingen, Rotterdam en Barendrecht, bieden een zeer uitgebreid scala aan gezichtsbehandelingen, voet en nagelstudio, laser ontharing, Permanent make-up en nog veel meer.

Een compleet afslankprogramma, het inmiddels bekende MySlimBody plan is een hardloper bij de instituten van Beauty Centre Anke. MySlimBody is een combinatie van voeding, een persoonlijke coach en lichaamsbehandelingen.

De lichaamsbehandelingen bestaan uit Endermologie (ook wel lipomassage genoemd). De revolutionaire Ultrashape methode is een perfecte behandeling voor overtollige vetophopingen op bijvoorbeeld buik, dijen, heupen en rug.

Een compleet Flat-Aging programma (lees minder snel oud worden) door collageen stimulatie en injectables is favoriet in onze beide instituten! Je kunt ook direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met een van onze Beauty experts.

Meer informatie over Schoonheidssalon Anke Beauty Centre - Anke Beauty Centre