telefoon icoon
mail icoon

“Het is echt mogelijk om je de mooiste versie van jezelf te voelen"

Anke

Wimperverlenging

Bij een wimperverlenging worden er nepwimpers, ook wel valse wimpers, aan de eigen wimpers of oogleden vastgemaakt. Een wimperverlenging geeft een prachtige natural look aan je wimpers!

Hoe werkt een wimperverlenging?

Er zijn verschillende methodes om een wimperverlenging uit te voeren. Binnen de instituten van Anke Beauty Centre gebruiken wij de one by one methode om een wimperverlenging toe te passen. Deze manier is een veel gebruikte methode binnen de beautywereld. Op iedere wimper van uw oog wordt haartje voor haartje een wimperhaartje geplakt. Deze wimperhaartjes zijn zacht, flexibel en hebben van zichzelf een natuurlijke curve.

Er zijn verschillende soorten wimperhaartjes die je kunt kiezen. Op deze manier kun je, door de wimperbehandeling, je eigen look bepalen. Ben je bijvoorbeeld gewend om veel mascara te gebruiken, dan kan het soort wimperhaar wat donkerder worden gekozen. Je kunt dus de lengte, dikte en volume en zelfs de curve (krul) zelf bepalen.

Wimperverlenging door specialisten

Wimperverlenging is een zeer secuur en specialistisch werk. De beautyspecialisten die bij ons de wimperverlenging uitvoeren, hebben hiervoor een goede opleiding gevolgd.

De eerste keer dat u uw wimpers gaat verlengen zal onze specialist ongeveer 1,5 tot 2 uur bezig zijn. De daadwerkelijke wimperverlenging wordt voorafgegaan aan een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek worden de mogelijkheden van wimperverlenging uitgelegd en we gaan dieper in op uw wensen. Daarna lig je op een heerlijk verwarmde stoel terwijl onze specialist de wimperverlenging uitvoert!

Refill wimperverlenging

Om de 2 tot 4 weken is een refill van de wimpers nodig. Met deze refill zul je de wimpers als het ware aan. De wimpers, die tijdens de wimperverlenging zijn aangebracht, vallen namelijk op een natuurlijke manier uit. Dit is een geleidelijk proces.

Kosten van een wimperverlenging

Meer informatie over een wimperverlenging?

Wil je meer informatie over een wimperverlenging of heb je een aanvullende vraag voor een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bellen via 010-2203627 in Rotterdam of 0180-699057 in Barendrecht. Je kunt ons ook mailen via info@ankebeautycentre.nl

Informatie aanvragen

We'll make you shine!

Mis niets, lees onze nieuwsbrief!

Lees nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief

Brands we love

©2017 Anke Beaute Centre - sitemap - Website ontwikkeld door HVMP Internet Marketing

Wil je meer weten over de laatste trends in beauty?

Dan mag je onze nieuwsbrieven niet missen.

Nieuwsbrief